Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Μπάχαλο με Κοντρέρας – Κοντά στον Ολυμπιακό τώρα ο Χιλιανός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ανατροπή στην ανατροπή στη υπόθεση της μεταγραφής του Πάμπλο Κοντρέρας στον Ολυμπιακό. Μετά τις δηλώσεις του 34χρονου στόπερ πως μένει στην Κόλο-Κόλο οι “ερυθρόλευκοι” κατέθεσαν νέα πρόταση και βρίσκονται μια “ανάσα” από την απόκτηση του.

Η μεταμεσονύκτια πρόταση του Ολυμπιακού φαίνεται πως ικανοποιεί την Κόλο Κόλο, όπως αποκάλυψε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

«Υπάρχει πραγματική δυνατότητα να πάω στον Ολυμπιακό, κάτι που θα επιβεβαιωθεί αύριο. Η ελληνική ομάδα έκανε νέα προσπάθεια για να με αποκτήσει και η Κόλο-Κόλο δεν είναι αρνητική», δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και πρόσθεσε:

«Τίποτα δεν είναι οριστικό, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Πρόθεσή μου ήταν να μείνω στην Κόλο-Κόλο, αλλά φαίνεται πως οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία που θα είναι συμφέρουσα για την Κόλο-Κόλο και μένα. Η ομάδα μου με παραχωρεί και αυτό είναι πολύ σπάνιο για παίκτες της ηλικίας μου. Είναι περίπλοκη η κατάσταση και πολύ δύσκολη για μένα. Είμαι αρχηγός της Κόλο-Κόλο και ταυτισμένος μαζί της. Όταν επέστρεψα έβαλα στην άκρη τα χρήματα και τώρα, αν υπάρξει συμφωνία, η Κόλο-Κόλο θα έχει κέρδος. Ο κόσμος θα το δεχτεί. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να τα πάει καλά η ομάδα».

Σύμφωνα με τους Χιλιανούς, ο Κοντρέρας θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την Αθήνα και θα υπογράψει για δύο χρόνια. Η ομάδα της Χιλής θα βάλει στα ταμεία της περίπου 200.000 ευρώ.

Κοντρέρας: Μένω στην Χιλή

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε