Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπάχαλο στην ΑΕΚ

Δύο μέτωπα ανοιχτά στην ΑΕΚ.
Δύο μέτωπα ανοιχτά στην ΑΕΚ.

Ο ένας “δουλεύει” τον άλλον στο θέμα του προσυμφώνου για την “αλλαγή σελίδας” στην ΑΕΚ και όλοι μαζί τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας.  

Η συνάντηση Κοζώνη – Νοτιά δεν έγινε χθες και η επίσημη εξήγηση της ΠΑΕ ήταν ότι έφταιγε ο καιρός. Η πλευρά Κοζώνη ωστόσο φέρεται να είναι δυσαρεστημένη με τις πληροφορίες που θέλουν την ερασιτεχνική ΑΕΚ να έχει συμφωνήσει με ξένο επιχειρηματία για την αγορά της ΚΑΕ και την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου και μπάσκετ στη Νέα Φιλαδέλφεια.  

Αυτή η πληροφορία έχει εξωργίσει τον Κοζώνη που είχε θέσει όρο για το γήπεδο ωστόσο η πλευρά του ισχυρίζεται ότι θα βρεθεί λύση για να γίνει το ραντεβού και να υπογραφεί το προσύμφωνο. 

Από την πλευρά της ερασιτεχνικής ο πρόεδρος της Δημήτρης Χατζηχρήστος δήλωσε στον NovaΣπορ FM:

“Εμείς περιμένουμε δύο μήνες τον Κοζώνη και θα τον περιμένουμε, τον Κοζώνη ή τον κάθε Κοζώνη, όσο χρειαστεί για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έχει υπογράψει ένα μνημόνιο με την ΠΑΕ και είναι υπόλογη απέναντι στον κόσμο για το γήπεδο ως τις 30/6. Κάνουμε κινήσεις για το θέμα της Φιλαδέλφειας και μόνο, χωρίς να τις δημοσιοποιούμε και να τις λανσάρουμε. Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα μπορεί ο κύριος Μελισσανίδης, ο κύριος Κοζώνης, ο κύριος… Κινέζος να κάνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΠΑΕ που υπολειτουργεί, υποϋπάρχει και κρύβεται σε αεροπλάνα που δεν υπάρχουν. Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται η Ερασιτεχνική στο θέμα του Μπομπ Κοζώνη, όχι γιατί τον ξέρουμε από μικρό παιδί, αλλά επειδή η ΑΕΚ έχει ανάγκη από έναν ηγέτη, που δεν τον έχει από την ημέρα που έφυγε ο Ντέμης Νικολαΐδης.”

Το να συσχετίζεται η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με τον ερχομό ή μη του κυρίου Κοζώνη είναι ύποπτο και εκ του πονηρού. Το να μας αποδίδουν έγγραφα, μνημόνια ή μνημονιάκια που δεν υπάρχουν με την υπογραφή τη δική μας, είναι ύποπτο. Αύριο θα μας πουν ότι χάλασε η δουλειά με τον Κοζώνη γιατί πέταγε μια μύγα. “

Τράκαρε ο Καφές

Στα όρια τους οι παίκτες

Την ίδια ώρα έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πριν την έναρξη της προπόνησης την Παρασκευή οι παίκτες μίλησαν για 40 λεπτά στα αποδυτήρια των Θρακομακεδόνων όπου ο Βασίλης Δημητριάδης έσπευσε να τους καθησυχάσει λέγοντας τους ότι θα πληρωθούν τους μισθούς τους την Τρίτη και την Τετάρτη έναντι των συμβολαίων. 

Αυτό δεν ικανοποίησε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βγήκαν για προπόνηση μετά την προτροπή του Μπάγεβιτς και πλέον αναμένεται η απόφαση τους για τις αντιδράσεις τους.     

Μαϊστόροβιτς: Θα κατεβούμε

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, αφήνοντας αιχμές για τους υπόλοιπους μετόχους

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε