Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μπέλαμι: “Ο προπονητής μου έχει να μου μιλήσει από τον Φεβρουάριο”

Προβληματισμένος εμφανίζεται ο Κρεγκ Μπέλαμι.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, αποκάλυψε ότι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν του απευθύνει το λόγο. “Δεν είμαι ο μόνος”, δήλωσε ο Ιρλανδός.

“Ο προπονητής δεν μιλάει σε κάποιους από τους παίκτες της ομάδας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκομαι εγώ και ο Κάρλος Τέβες. Μας κρατάει μακριά”, τόνισε ο Κρέγκ Μπέλαμι και συμπλήρωσε: “Συγκεκριμένα σε μένα έχει να μιλήσει από τον Φεβρουάριο”.

Ο 31χρονος, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Γουέστ Χαμ έναντι 10 εκ. λιρών, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι γίνεται αυτό. “Δεν ξέρω. Ίσως αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τα πράγματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ μικρή συμμετοχή, σε σχέση με άλλους παίκτες, που την τελευταία τριετία είχαν μηδενική συμμετοχή”.

Ο Κρέγκ Μπέλαμι είχε δηλώσει, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του συλλόγου του Μάντσεστερ, ότι θέλει να “παλέψει” για τη θέση του στην ομάδα, αλλά η τωρινή κατάσταση τον έχει κάνει να αναθεωρήσει. “Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι προτάσεις που έχω στα χέρια μου”.

Βέβαια, θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί η ομάδα που θα του δώσει τα χρήματα που παίρνει στην Σίτι και αγγίζουν τις 90.000 λίρες, σε εβδομαδιαία βάση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε