Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπελουτσι: “Εύχομαι ο Βαλβέρδε να ξαναφέρει το νταμπλ στον Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Ισπανό τεχνικό, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. “Εξαιρετικός χαρακτήρα και δίκαιος προπονητής”, δήλωσε για τον Βάσκο.

“Αυτό που θυμάμαι από τον κ. Βαλβέρδε, εκτός από τον τρόπο δουλειάς του και το τι ζητούσε από τους παίκτες σε προπονήσεις και αγώνες, είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο.  Ήταν πάντα δίπλα μας, μας μιλούσε και μας συμβούλευε. Χωρίς να παρεξηγηθώ, θα έλεγα ότι ήταν φίλος μας”, δήλωσε στο gazzetta.gr, ο Αργεντινός, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, υπό τις οδηγίες του 46χρονου προπονητή.

Ο Φερνάντο Μπελούτσι, εξήγησε και το γιατί το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Ολυμπιακός στην πρώτη θητεία του Βαλβέρδε, ήταν αρεστό στους φιλάθλους:

“Αγωνιστικά, του αρέσει το γρήγορο ποδόσφαιρο και αυτό ήταν νομίζω που λάτρεψε και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Γρήγορο ποδόσφαιρο με ταχύτατες εναλλαγές της μπάλας. Όλη η ομάδα πίεζε και κυνηγούσε μπάλες. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στη δεύτερή του θητεία στον Ολυμπιακό. Μακάρι να συνοδευτεί η επιστροφή του από ένα ακόμα νταμπλ”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Βάσκο:

“Έκανα πολύ καλή σεζόν με τον Ερνέστο στον Ολυμπιακό. Μου είχε δώσει ένα ξεκάθαρο ρόλο τόσο στο 4-2-3-1 όσο και στο 4-4-2. Είναι ένας προπονητής που ξέρει τι θέλει από τους παίκτες και πώς να το πάρει. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές ήμασταν ικανοποιημένοι όταν γυρίζαμε σπίτι μας μετά τις προπονήσεις. Μας πέρναγε καθημερινά πράγματα και μας έκανε καλύτερους”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε