Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπεν Αρφά… τέλος;

Το σίριαλ με τον Μπεν Αρφά συνεχίζεται, ΦΩΤΟ REUTERS

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ δεν ικανοποιήθηκε από την πρόταση του Ολυμπιακού και ο 22χρονος μέσος συνεχίζει στους Μασσαλούς, την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν το “ναι” του παίκτη.

Σε “ναυάγιο” φαίνεται ότι καταλήγουν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία, ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Ζαν Κλοντ Ντασιέ δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση των ερυθρόλευκων.

Πιο συγκεκριμένα η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας “Provence” φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Μαρσέιγ:
“Οι απαιτήσεις μας φτάνουν τα 8 με 9 εκατομμύρια ευρώ και η πρόταση που υπάρχει από τον Ολυμπιακό είναι ακόμα ανεπαρκής. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Μπεν Αρφά παραμένει παίκτης της ομάδας”, ενώ στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει:”Οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν τον δανεισμό του παίκτη με προοπτική αγοράς, η οποία θα ενεργοποιηθεί εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου”.
 
Εάν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα το θέμα με τον Μπεν Αρφά παίρνει διαφορετική τροπή αφού μέχρι τώρα τα δημοσιεύματα από την Γαλλία συμφωνούσαν με αυτά από την Ελλάδα στο ότι οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στο οικονομικό και το μόνο που είχε απομείνει ήταν το ναι του παίκτη.

Κοντά στον Τρεζόρ Μπούτου ο Ολυμπιακός

 
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε