Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπέος για τα στημένα

Μπέος: Πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις για να μιλήσει κάποιος για στημένα ματς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκε στα “ύποπτα” ματς της Β’ Εθνικής.

Ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης και μίλησε για την υπόθεση με τους στημένους αγώνες.

 
“Πιστεύω ότι δεν έχει καμία σχέση το φετινό πρωτάθλημα με τις άλλες χρονιές. Τις προηγούμενες περιόδους ξέραμε από την αρχή ποιος θα ανέβει και ποιος θα πέσει στη Γ’ Εθνική. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πολύ αδικημένο, παρεξηγημένο, αλλά και πιο συναρπαστικό από αυτό της Σούπερ Λίγκ, όπου ο τίτλος είναι υπόθεση των δύο αιωνίων.”
 
Αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τα στημένα ματς που εξετάζει η UEFA.
 
“Με εισαγγελική έρευνα από τις αρχές της Γερμανίας και της Ελβετίας, εμπλέκονται εννέα χώρες στα στημένα παιχνίδια, και μάλιστα αρκετοί άνθρωποι έχουν πάει στη φυλακή.
Σε αυτές δεν είναι μέσα η Ελλάδα, αλλά χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Ιταλία, η Ολλανδία το Βέλγιο και άλλες. Στην χώρα μας γίνεται ότι σε όλο τον κόσμο.

Αν για παράδειγμα κάποιοι επιχειρηματίες της Κρήτης παίξουν 250-300 χιλιάδες ευρώ για να κερδίσει ο ΟΦΗ την Κυριακή τον Ολυμπιακό Βόλου πάει να πει ότι το ματς αυτό είναι στημένο; Οι ενδείξεις δεν μπορούν να δικάσουν κανέναν. Πρέπει να έχεις αποδείξεις, αλλά στην Ελλάδα έχουμε μάθει να στιγματίζουμε κάποιους με τις ενδείξεις.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε