Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπέος: “Ήμουν ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό – Ο Αδαμίδης ψάχνει άλλοθι γιατί έρχονται γιαούρτια”

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου στην απολογία του τόνισε ότι επισκέφτηκε τα αποδυτήρια για να βρει γιατρό αφού είχε 23 πίεση ενώ εξερχόμενος εξαπέλυσε επίθεση στον Σταύρο Αδαμίδη,

Δημητριάδης: Όσο ζω θα ζητώ εκδίκηση για το 6-0!

Τα είπαν, τα βρήκαν και σχεδιάζουν τη νέα ΑΕΚ

Η Εσκίσεχιρ θέλει “πακέτο” Μπλάνκο-Σκόκο

Κατά την εκδίκαση της ένστασης της ΑΕΚ από την Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε την άποψη του για τα γεγονότα της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό.

“Πριν το ματς θέλησα να συναντήσω τον Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο και να τους πως καλώς ήλθατε. Στο ημίχρονο ήθελα να δω τον γιατρό. Ήμουν ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό, η πίεση μου είχε φτάσει στο 23. Πήγα να μπω μέσα για να τον βρω και έσπρωξα την πόρτα, αλλά έπεσε το τζάμι κι έσπασε.”

Εξερχόμενος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου εξαπέλυσε επίθεση στον Σταύρο Αδαμίδη: “Ο Αδαμίδης ψάχνει για άλλοθι γιατί έρχονται οι εποχές των κορνέδων και των γιαουρτιών.”

Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο Βασίλης Δημητριάδης τόνισε: “Στις 19:00 είδα τον Μπέο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να μιλά σε διαιτητές και παίκτες σε έντονο ύφος. Στο ημίχρονο ακούσαμε φωνές και σπασίματα στα αποδυτήρια, δεν τον άκουσα να λέει πως θέλει χάπια.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε