Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μπέος vs Κούγιας… επεισόδιο 3000

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κόντρα των δύο αντρών έχει εξελιχθεί σε σήριαλ δίχως τέλος. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου εξαπέλυσε επίθεση μέσω ανακοίνωσης στον Αλέξη Κούγια.

Αφορμή της νέας κόντρας ήταν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια αναφορικά με το πόρισμα του Εισαγγελέα για δολιοφθορά εις βάρος του. Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε με σκληρό τρόπο ενώ στο στόχαστρο του βρέθηκαν και δημοσιογράφοι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

“Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις – ανακοινώσεις του έκπτωτου Αλέξη Κούγια περί πορίσματος της εισαγγελίας για δήθεν δολιοφθορά εις βάρος του, πληροφορούμε τους Έλληνες φιλάθλους ότι κάτι τέτοιο είναι πέρα για πέρα αναληθές και ανυπόστατο. Η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη στον έκπτωτο Αλέξη Κούγια για χρήση πλαστού εγγράφου. Οι ψευδείς ισχυρισμοί του έχουν να κάνουν με την απέλπιδα προσπάθειά του να πετύχει ευνοϊκή αντιμετώπιση από τους αθλητικούς δικαστές και τις αρμόδιες επιτροπές. Ως έγκριτος νομικός, όμως, όπως αυτοαποκαλείται θα πρέπει να γνωρίζει περί αντικειμενικής ευθύνης. Ο έκπτωτος Αλέξης Κούγιας πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι αν προκύψουν ευθύνες και επιβληθούν ποινές, τόσο αυτός όσο και η ομάδα του δεν θα εξαιρεθούν από αυτές, γιατί απλά κανένας δεν θα διακινδυνεύσει να κατηγορηθεί μόνο και μόνο για να τον καλύψει. Αν πάλι νομίζει ότι θα τον σώσουν οι ψεύτικες και πλαστές κασέτες της Τζούλιας, είναι γελασμένος.

Υ.Γ. Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι κ.κ. Θωμαϊδης και Μπραουδάκης που φιλοξενούν στις εκπομπές τους τον ειδικό, εξυγιαντή και έκπτωτο Αλέξη Κούγια καλό θα ήταν κάποια στιγμή να τον ρωτήσουν ποιες είναι οι προβλεπόμενες ποινές για πλαστογραφία και για ποιο λόγο κηρύχθηκε έκπτωτος. Μήπως για τις ανυπόστατες και ψευδείς καταγγελίες του; Αν φυσικά τους ενδιαφέρει η αλήθεια και δεν έχουν προκατάληψη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε