Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπέος:11 μήνες φυλακή και δεν ξέρω το αδίκημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Ανεπάγγελτο που έγινε υπουργός λόγω γνωριμιών που είχε η μετέρα του”, χαρακτήρισε τον Παύλο Γερουλάνο ο Αχιλλέας Μπέος που μιλώντας για τα στημένα τόνισε: “Πως πήρε πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός; Το έστηγα εγώ από τη φυλάκή;”

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡFM 94,6:

«Δεν ξέρω αν θα αντιμετωπιστεί διαφορετικά ο Ψωμιάδης. Αν δεν είχε φερθεί ανόητα, θα ήταν και αυτός έξω. Δεν θα μπορούσε να αλλάξει η απόφαση. Ήταν επιπόλαια ενέργεια, που στοίχισε και σε έμενα προσωπικά.

Κλείνω 11 μήνες στη φυλακή και δεν ξέρω τι αδίκημα έχω διαπράξει. Το τι λέω είναι δικαίωμά μου. Δεν μπορούν να βγαίνουν δικαστές και δημοσιογράφοι και να λένε για ελευθερία, μόνο στα λόγια. Πουλάω τρέλα και λέω ότι θέλω. Θα πάω φυλακή; Κρατούμε παράνομα. Έχω προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Υπάρχει σάπιο σύστημα».

«Μιλάμε για έναν ανεπάγγελτο και επειδή η μάνα του είχε γνωριμίες, τον έκανε υπουργό Πολιτισμού. Ένα ένσημο δεν έχει βάλει. Καταλήστεψαν τα μουσεία επί ημερών του. Είχε στείλει επιστολή ο Ολυμπιακός Βόλου και έλεγε ότι θέλουμε να μάθουμε για τον φάκελο για να τον συμπληρώσουμε. Ουδέποτε μας απάντησε. Ουδέποτε έδωσε προθεσμία. Αυτά που λένε είναι ψέματα.

Είναι πολιτικός απατεώνας ο Γερουλάνος. Μισεί το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, όπως και ο Μπιτσαξής. Έκανε αθλητικό νόμο που διώχνει τους επιχειρηματίες και δημιουργεί «αυτοφωράκηδες». Γνωρίζει όποιος έκανε τον αθλητικό νόμο; Αν κάνει επεισόδια ένας ανεγκέφαλος, θα έχει ευθύνη ο πρόεδρος; Είναι γελοία πράγματα. Μια πρόταση έχουν για το καλό του ποδοσφαίρου; Έκανε νόμο να γεμίσουν οι ΠΑΕ «αυτοφωράκηδες»; Το ίδιο θα γίνει και τώρα, όπως παλαιότερα στα νυχτερινά κέντρα. Αυτοί διώχνουν τους ανθρώπους από το ποδόσφαιρο. Είναι λάτρης του τζόγου ο Μπιτσαξής.

Βιώνω ένα γολγοθά και έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ ότι ο φάκελος θα επανεξεταστεί την ερχόμενη Πέμπτη. Και ποιος είσαι εσύ; Θα είσαι στην κυβέρνηση; Περιμένω ειρηνική διαδήλωση σήμερα. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να υπάρχει. Ενόψει των εκλογών, λέει ότι θα επανεξεταστεί. Με ποιο δικαίωμα δεσμεύεις την ΕΕΑ. Για να δείτε για τι απατεώνες μιλάμε. Η ΕΕΑ είναι διορισμένη από τον κάθε υπουργό. Δεν είναι αρμοδιότητα του Μπιτσαξή, γιατί δεν θα είναι γγΑ.

Και το ΠΑΣΟΚ να βγει, από την πόρτα δηλαδή… Η νέα κυβέρνηση θα επιλέξει νέα στελέχη. Βγήκε πρόσφατα η κόρη του Γεννηματά και είπε οφείλουμε να πούμε αλήθειες. Θα κάνουμε αυτό, θα κάνουμε εκείνο, Τόσα χρόνια τι λέγατε; Κουράσατε τον κόσμο. Με τρομοκρατία θα κυβερνήσετε την Ελλάδα; Φύγετε να δοκιμάσει ο λαός κάτι νέο. Αρκετά. Είναι λυπηρό. Ένας περαστικός είναι ο Γερουλάνος. Ανεπάγγελτος. Ξέρει αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη;»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε