Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μπήκε αλλαγή και…καθάρισε – Ασπρόμαυρο το ντέρμπι “δικεφάλων” με Γεωργιάδη

Μπήκε αλλαγή και…καθάρισε – Ασπρόμαυρο το ντέρμπι “δικεφάλων” με Γεωργιάδη

Με τον Γεωργιάδη να σκοράρει στο 87΄, 14 λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε για 4η φορά φέτος την ΑΕΚ και είναι ο μεγάλος κερδισμένος της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφ μειώνοντας την διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Το LIVE του αγώνα

Παρά το απρόοπτο με τον Βάργκας, ο οποίος τραυματίστηκε στην προθέρμανση και έμεινε εκτός αποστολής, η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα το ματς και πριν την κλασική ευκαιρία του Λυμπερόπουλου στο 30΄είχε απειλήσει ακόμα σε 2-3 περιπτώσεις. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και έχασε και αυτός με την σειρά του μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 32΄, όμως ο Αθανασιάδης σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν καλύτερα το πρώτο ημίχρονο, όμως η “Ένωση” επέστρεψε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι παίκτες του Κωστένογλου δεν μπόρεσαν, ωστόσο, να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία και αντί για αυτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο λίγο πριν το τέλος. Στο 87΄ ο Σταφυλλίδης έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και ο Γεωργιάδης (είχε μπει αλλαγή στο 73΄στη θέση του Λίνο) με προβολή έδωσε στην ομάδα του τη νίκη.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ μείωσε στους δύο βαθμούς την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στην τελευταία θέση των πλέι-οφ.

ΠΑΟΚ (Λάσλο Μπόλονι):
Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Λάζαρ (67’ Ίβιτς), Λίνο (74’ Γεωργιάδης), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (79’ Νιμανί), Αθανασιάδης

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Κοντοές, Γεωργέας, Φούντας, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Σιαλμάς (82’ Λαγός), Λυμπερόπουλος (86’ Μπέλεκ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε