Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπιτσαξής: Είμαστε κοντά σε συμφωνία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αισιόδοξος πως θα υπάρξει κοινή γραμμή πλεύσης ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές σχετικά το θέμα της βίας στα γήπεδα εμφανίστηκε ο γγΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής.

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και τον γενικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνό ο Πάνος Μπιτσαξής τόνισε η συμφωνία είναι κοντά και προανήγγειλε νέα συνάντηση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την προσεχή Δευτέρα.
 
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
 
«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα για τους τρόπους αντιμετώπισης φαινομένων βίας. Όμως το θέμα είναι ακόμη σε επίπεδο συζητήσεων. Θα υπάρξει συνάντηση τη Δευτέρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου θα τεθούν κυρίως τεχνικά θέματα και κυρίως τις προτάσεις των φορέων πάνω στο ζήτημα της βίας στα γήπεδα. Δίνει μάχη η αστυνομία με αυτή τη μορφή εγκληματικότητας κι έχει καρπούς. Πολύ μεγάλο μέρος του προβλήματος οφείλεται και στο γεγονός ότι υπάρχει πειθαρχικό Δίκαιο που δεν ανταποκρίνεται στα όσα συμβαίνουν. Αναφέρομαι ιδιαίτερα στους ποδοσφαιρικούς εμφύλιους οι οποίοι ταλάνισαν το φετινό πρωτάθλημα και απαιτούμε εντονότερη πειθαρχική παρέμβαση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε