Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μπιτσαξής: Η ΕΠΟ θα κάνει την δουλειά της

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την εμπιστοσύνη του προς την ΕΠΟ αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης των ομάδων της Super League εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πάνος Μπιτσαξής τόνισε: “Είμαι βέβαιος πως η ΕΠΟ θα κάνει σωστά τη δουλειά της” ενώ πρόσθεσε πως “η αδειοδότηση είναι τριπλή. Από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και από το Υπουργείο Ανάπτυξης”.

Αναφερόμενος στο θέμα με τις ασφαλιστικές ενημερότητες των ομάδων της Football League επισήμανε πως “οι μαϊμού ενημερότητες είναι θέμα που αφορά την ΕΠΟ κι όχι τη ΓΓΑ”, ενώ τόνισε πως όποιες παρατυπίες διαπιστωθούν θα πάνε στην εισαγγελία.

Ξεχωριστή αναφορά έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά. Ο πρόεδρος του Αθλητικού κέντρου, Απόστολος Ρήγας , παρουσίασε επιχειρηματικό σχέδιο για την εξάλειψη των χρεών που έχουν δημιουργηθεί. “Τα πράγματα έχουν μείνει στο 2004”, τόνισε, ενώ επισήμανε πως η λειτουργία των ξενώνων θα αναδιοργανωθεί από μηδενική βάση και δεν θα αποτελούν μόνιμη κατοικία για κανέναν, καθώς είχε παρατηρηθεί το φαινόμενα να μένουν εκεί αθλητές που έχουν σταματήσει την αγωνιστική δράση ή έχουν τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών”. Ο Πάνος Μπιτσαξής δήλωσε με τη σειρά του πως ο Άγιος Κοσμάς αποτελεί δημόσια και όχι ιδιωτική περιουσία.

Σχετικά με το θέμα της απεργίας των δειγματοληπτών του ΕΣΚΑΝ, ο κ. Μπιτσαξής διαβεβαίωσε πως το θέμα των οφειλών απέναντί τους έχει τακτοποιηθεί, ενώ πρόσθεσε πως οι αγώνες που έγιναν χωρίς τους σχετικούς ελέγχους είναι έγκυροι.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε