Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπλάνκο: Ποτέ στον ΠΑΟ!

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Ο Αργεντινός επιθετικός έκλεισε την πόρτα σε όλες τις ελληνικές ομάδες αφού το δέσιμο που έχει με την ΑΕΚ δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί σε ανταγωνιστικό σύλλογο.

Η συμ-μετοχική ΑΕΚ, η “κιτρινόμαυρη” ένσταση και η απουσία του Μπλάνκο

Με δηλώσεις του στο AEK365 ο Ίσμαελ Μπλανκο απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα της επιστροφής στην Ένωση ενώ μίλησε και για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν οι άνθρωποι της Ένωσης.

“Έμαθα ότι μια συγκεκριμένη εφημερίδα έγραψε ότι έκλεισα στον Παναθηναϊκό. Όσο καιρό είμαι στην ομάδα ποτέ δεν έκανα κάτι περίεργο ή λάθος. Όμως το δικό μου όνομα είναι αυτό που ακούγεται συνέχεια. Γράφτηκαν πράγματα που δεν είναι αλήθεια, όπως πως υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο δεν είναι αλήθεια, αλλά ψάχνω για κάτι συγκεκριμένο. Αποκλείεται να πάω στον Παναθηναϊκό σέβομαι τον σύλλογο. Δεν θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Θέλω να στείλω μήνυμα στην ΑΕΚ και στον κόσμο ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Με κανέναν σύλλογο δεν έχω υπογράψει τίποτα. Υποσχέθηκα από την αρχή ότι θα τιμήσω το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ και κράτησα το λόγο μου. Φεύγω, αλλά αν επιστρέψω στην Ελλάδα, θέλω να επιστρέψω μόνο στην ΑΕΚ. Τελείωσε το συμβόλαιό μου και δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Η ΑΕΚ έκανε την τελευταία της προσφορά και δεν συμφωνήσαμε. Θα συνεχίσω στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα.”


Γιατί όχι στην Ελλάδα;

“Είναι πολύ δύσκολο για μένα να αλλάξω ομάδα και να πάω σε άλλη ελληνική . Τρέφω πολύ ισχυρά συναισθήματα για τον σύλλογο και για τον κόσμο της ΑΕΚ που μου συμπεριφέρθηκε άψογα όλα αυτά τα χρόνια. Η ΑΕΚ με έφερε στην Ευρώπη και πραγματοποίησε ένα από τα όνειρά μου. Πιστεύω πως κι εγώ έδωσα χαρά στην ΑΕΚ και μακάρι μια μέρα να ξαναφορέσω την κιτρινόμαυρη φανέλα.”

Για το πότε ράγισε το γυαλί με τη διοίκηση:

 
“Πριν από μερικά χρόνια φτάσαμε σε συμφωνία με τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, ήμασταν έτοιμοι να υπογράψουμε την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά ξαφνικά όλα χάλασαν. Πιστεύω πως η ΑΕΚ ποτέ δεν με ήθελε. Το έλεγα συνέχεια στον μάνατζέρ μου. Με «δούλευαν» με την πρώτη πρόταση που έστειλαν με μέιλ. Ήταν σαν να αδιαφορούσαν για όλα όσα προσέφερα στο σύλλογο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν με ήθελαν.”
 
Για την της ΑΕΚ πρόταση ύψους 600. 000 ευρώ. Αν δεν σε ήθελε δεν θα σου έκανε πρόταση:
“Η τελευταία πρόταση που έγινε, αν θυμάμαι καλά είναι όπως το είπες. Η ΑΕΚ δεν θα έκανε ούτε αυτή την πρόταση, επειδή δεν με ήθελε. Την έκανε μετά από τόσες μήνες, απλά και μόνο επειδή πίεζε ο κόσμος. Ποτέ δεν είπαν την αλήθεια, ότι δηλαδή δεν ήθελαν να με κρατήσουν στην ΑΕΚ. Αν ήθελαν θα μου είχαν κάνει την πρόταση πολύ νωρίτερα. Δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου. Θα μπορούσαν να μου πουν: Δεν σε θέλουμε, σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στην ομάδα. Εκεί θα τελείωνε η συνεργασία μας. Αλλά δεν είπαν την αλήθεια και έτσι φεύγω στενοχωρημένος.”

Για την πρόταση από το Ντουμπάι:
 

“Είναι αλήθεια ότι έχω δεχθεί μια πρόταση αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Μιλάω καθημερινά με εκπροσώπους του συλλόγου από το Ντουμπάι και με τους μάνατζερ μου. Ακόμα δεν έχω υπογράψει τίποτα αλλά σίγουρα έχω αυτή την επιλογή στο μυαλό μου.”

Για το ποιοι ήθελαν να τον διώξουν
“Άνθρωποι από την ομάδα, πρώην προπονητές.”

Το μήνυμα του στον κόσμο:

 
“Πάντα θα μείνουν στην καρδιά μου. Ξέρουν τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου για αυτούς. Θα μου λείψουν πολύ, ελπίζω να γυρίσω σύντομα. Εύχομαι να μου κρατήσουν την πόρτα ανοιχτή για να γυρίσω μια μέρα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που μου έδωσαν. Μπορεί κάποιοι να μην με αγάπησαν αλλά ξέρω, νιώθω ότι η πλειοψηφία με αγάπησε. Έμεινα αρκετά χρόνια στην ομάδα και πιστεύω ότι προσέφερα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε