Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπλεγμένοι σε σκάνδαλο “στημένων” Νάπολι και Καναβάρο(;)

Μπλεγμένοι σε σκάνδαλο “στημένων” Νάπολι και Καναβάρο(;)

Σε μεγάλους μπελάδες μπαίνει η Νάπολι για τη φημολογούμενη εμπλοκή της στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Ο αθλητικός εισαγγελέας, Στέφανο Παλάτσι, πρότεινε να αφαιρεθεί από την ομάδα ένας βαθμός και να της επιβληθεί πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ με 9μηνο αποκλεισμό απειλούνται και οι Πάολο Καναβάρο και Τζιανλούκα Γκράβα.

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Στέφανο Παλάτσι, πρότεινε 9μηνο αποκλεισμό στους Πάολο Καναβάρο και Τζιανλούκα Γκράβα της Νάπολι, για μία υπόθεση “στημένου” παιχνιδιού του 2010 (Σαμπντόρια-Νάπολι 1-0 τελευταία αγωνιστική).

Το… αξιοπερίεργο είναι πως αυτός που “έδωσε” την πληροφορία, είναι ο παλιός 3ος τερματοφύλακας των “παρτενοπέι”, Ματέο Τζιανέλο ο οποίος σε εκείνο το ματς ξεκίνησε βασικός και θα τιμωρηθεί με 3 χρόνια και 3 μήνες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Τζιανέλο, ο ίδιος προσέγγισε τους Καναβάρο και Γκράβα για να συμμετάσχουν στη ρύθμιση του αποτελέσματος, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν. Παρόλα αυτά, όταν ρωτήθηκαν, οι δύο παίκτες δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τις προθέσεις του συμπαίκτη τους, γι` αυτό και δεν ειδοποίησαν τις αρχές.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, άρχισε η εκδίκαση αυτής της υπόθεσης και οι εισηγήσεις του Παλάτσι είναι οι ακόλουθες.

– Αφαίρεση ενός βαθμού από τη Νάπολι και πρόστιμο 100.000 ευρώ για αντικειμενική ευθύνη.

– Αποκλεισμός εννιά μηνών στους Καναβάρο και Γκράβα, με βάση το δεδικασμένο της υπόθεσης Κόντε. Ο προπονητής της Γιουβέντους είχε τιμωρηθεί αρχικά με δέκα μήνες και μετά από δύο εφέσεις η ποινή έπεσε στους τέσσερις.

– Αποκλεισμός τριών ετών και τριών μηνών στον Τζιανέλο.

Οι τελικές αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής, αφού έκανε τις εισηγήσεις του ο αθλητικός εισαγγελέας, θα παρθούν και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μίλερ: Δίκαια με ξεπέρασε ο Μέσι αλλά…

Ο ασυναγώνιστος Μέσι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ

Μίλερ: Δίκαια με ξεπέρασε ο Μέσι αλλά…

Δείτε τα 86 γκολ του Μέσι μέσα στο 2012 (VIDEO)

Έγραψε ιστορία ο Μέσι! – 5 γκολ ο Φαλκάο! (VIDEOS)

Δέκα μήνες αποκλεισμός στον Κόντε λόγω στημένων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε