Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μπλεγμένος” και ο Ντε Ρόσι στα στημένα;

“Μπλεγμένος” και ο Ντε Ρόσι στα στημένα;

Το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στην Ιταλία παίρνει μεγάλες διαστάσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι ένας από τους συλληφθέντες έμπλεξε το όνομα του αστεριού της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο μέσος των τζιανλορόσι πάντως με γραπτή δήλωση εξέφρασε την οργή του:

“Είμαι εξοργισμένος καθώς κυκλοφορούν διάφορα ψέματα για μένα και με μπλέκουν σε καταστάσεις με τις οποίες δεν έχω καμία σχέση. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, παρά τα όσα γράφτηκαν σε κάποιες εφημερίδες. Εχουν ειπωθεί και γραφτεί διάφορα αδιανόητα πράγματα για μένα και πρόθεση μου είναι να προστατεύσω το όνομα μου μέσω των δικαστηρίων, κόντρα σε όσους με εμπλέκουν με αυτό το θέμα.”

Η αστυνομία έχει συλλάβει ήδη 16 άτομα μεταξύ των οποίων και ο γνωστός μας Σινιόρι που κατηγορούνται ότι είχαν συμμετοχή σε κύκλωμα στημένων αγώνων της Serie B και της Liga Pro.

Πλέον όμως έχουν αρχίσει να βγαίνουν και ματς της Serie A. Το Ίντερ-Λέτσε 1-0, το Μπρέσια-Μπολόνια 3-1 και το Τζένοα-Ρόμα 4-3 είναι οι αγώνες για τους οποίες υπάρχουν υποψίες.

Ένας από τους συλληφθέντες ανέφερε και το όνομα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι για το ματς Τζένοα – Ρόμα 4-3 αν και ο μέσος των Ρωμαίων δεν αγωνίστηκε. Σε εκείνο το παιχνίδι η Ρόμα είχε προηγηθεί με 3-0 αλλά γνώρισε στο δεύτερο ημίχρονο την ήττα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε