Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μπλόκο από Γεωργιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από τα αποδυτήρια στις Σέρρες αλλά ο Γεωργιάδης με καταπληκτική ενέργεια έδωσε στον Πανσερραϊκό τον βαθμό της ισοπαλίας. Δοκάρι με τον Τσιρίλο είχε ο “δικέφαλος” στις καθυστερήσεις.
Το LIVE του αγώνα
 
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις το 2ο λεπτό. Ο Αθανασιάδης πάτησε εντυπωσιακά για τον Σαλπιγγίδη ο οποίος τελείωσε τη φάση απέναντι από τον Ράντμαν. Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και απειλήθηκαν ελάχιστα, ωστόσο η εικόνα στην επανάληψη άλλαξε.
 
Ο Πανσερραϊκός κυνήγησε με πάθος την ισοφάριση και τα κατάφερε χάρη στην εκπληκτική προσπάθεια του Γεωργιάδη στο 72΄. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Μάκη Χάβου, οι οποίοι έφτασαν κοντά στο να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Σουτ του Τσιρίλο στο 86΄απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Ράντμαν, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι ο Ιταλός αμυντικός έφτασε μια ανάσα από το να σκοράρει σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.
 
Το τελικό 1-1 στέρησε την ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ να βρεθεί μόνος στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Πανσερραϊκός παρέμεινε στην προτελευταία θέση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε