Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπόλονι: Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο και τονίζει ότι η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ δεν σημαίνει τίποτα αφού πολλά θα κριθούν από τον αγώνα της Δευτέρας.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα της NOVA…

“Το συμπέρασμά μου είναι πως πρέπει να… συνεχίσουμε. Δεν χάσαμε τίποτα, μα δεν κερδίσαμε και κάτι. Ήταν μόνο ένας αγώνας. Το σημαντικότερο από αυτό το παιχνίδι είναι ο… επόμενος αγώνας, κάθε φορά. Κατά συνέπεια προετοιμαστήκαμε κι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη, θετική έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να κρατήσουμε τα θετικά για να πορευτούμε με αυτά. Παρότι δεν παίξαμε καλά στην άμυνα, δεν δεχτήκαμε γκολ κι αυτό είναι θετικό. Λίγοι ποδοσφαιριστές μας ικανοποίησαν με την απόδοσή τους αυτήν την εβδομάδα, κάτι που επίσης είναι από τα θετικά που κρατάμε κι επίσης πρέπει να συνεχίσουμε με την αναδιοργάνωση, σε επίπεδο νοοτροπίας και φυσικής κατάστασης.

Αυτήν την περίοδο δεν πιστεύω πως μπορούμε να επιδοθούμε σε μεγάλους… νεοτερισμούς. Μπορούμε να αλλάξουμε ένα πρόσωπο, ίσως και δυο, αλλά το να αλλαχθεί μια στρατηγική που προκαλεί την ικανοποίηση εκατέρωθεν, δηλαδή είτε τη δική μας είτε αυτοί τη δική τους, είναι κάτι που δεν πιστεύω πως μπορεί να συμβεί.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε