Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μπόλονι: Από 6-1 μέχρι 0-1

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε μετά το 0-0 με τον Άρη ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όχι όμως και από το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Λάζλο Μπόλονι:

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό και όμορφο παιχνίδι και είμαι περήφανος για την παρουσία των παικτών μου. Δεν είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αν και δεν είναι κακό. Γι’ αυτό που μου έδειξαν οι παίκτες όμως είμαι περήφανος. Λέω αυτό το πράγμα επειδή είδα πολλές όμορφες επιθετικές ενέργειες, κάτι που δεν είδαμε στην Ιταλία (κόντρα στην Ουντινέζε). Είδα σωστές αλλαγές πλευράς. Η ένταση υπήρχε ακόμη και χωρίς το γκολ, γι’ αυτό πιστεύω ότι ήταν καλό το θέαμα. Η ομάδα μας τεχνικά ήταν καλύτερη, μόνο στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποια λάθη στο χώρο του κέντρου. Αυτά τα λάθη πρέπει να τα προσέξουμε. Σήμερα ο Άρης έκανε κάποιες επικίνδυνες κόντρα επιθέσεις. Στη φυσική κατάσταση ήμασταν παρόντες. Μετά το ταξίδι στην Κρήτη, την επιστροφή, το ταξίδι στην Ιταλία και την επιστροφή το επίπεδό μας ήταν καλό. Είμαι χαρούμενος επειδή μέσα σε 2-3 μέρες αποδείξαμε ότι η αυτοσυγκέντρωσή μας είναι σε τοπ επίπεδο. Μη με ρωτήσετε σε ποια κατεύθυνση είναι η σκέψη μου. Θέλω από τον κόσμο να μας βοηθήσει στον αγώνα της Πέμπτης».

Για το κενό του Φωτάκη και την κάλυψή του από τον Γιάννου:
«Ο Γιάννου είναι ένας νεαρός παίκτης. Κάποια χαρακτηριστικά του θα τον βοηθήσουν να παίξει σε τοπ επίπεδο, ίσως όχι σε αυτή τη θέση. Έπρεπε να δοκιμάσω κάτι σε αυτή τη θέση, αλλά είχαμε πολλές απουσίες. Πίστευα ότι από τη δεύτερη γραμμή επίθεσης, θα μπορούσε να κάνει ζημιά. Δεν ήταν κακώς, αλλά δεν είμαι και ευχαριστημένος από την απόδοσή του».

Για την είσοδο των Νιμανί και Παπάζογλου:
«Ο Νιμανί έχει μεγάλη απόσταση να διανύσει μέχρι να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο. Σήμερα έκανε κάποια βήματα. Την ποιότητα του Παπάζογλου την ξέρουμε, είχε αρκετούς τραυματισμούς και πρέπει να δουλέψει σκληρά».

Για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι και τι παραπάνω θέλει:
«Θα ήθελα να κρατήσουμε τη σημερινή μας απόδοση και λίγο καλύτερη αν γίνεται. Θα προσευχηθώ για περισσότερη τύχη. Παιχνίδια σαν το σημερινό μπορείς να τα κερδίζεις με 6-1 ή και να τα χάνεις με 0-1. Χρειάζεται λίγο περισσότερο τύχη στο σκοράρισμα».

Για τις ομοιότητες του σημερινού ματς σε σχέση με τη ρεβάνς με την Ουντινέζε για το Europa League:
«Και με την Ουντινέζε θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε