Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μπόλονι: Μάλλον εγώ είμαι ηλίθιος – Τουλάχιστον θα πάω στην εκκλησία την Κυριακή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον δικό του τρόπο ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του και τα έβαλε με όλους.

Ματσάρα στη Τούμπα – Ανατροπή και νίκη για ΠΑΟΚ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στον Εργοτέλη, ο Λάζλο Μπόλονι ξέσπασε για το βαρύ πρόγραμμα που έχει η ομάδα του.

“Κάναμε λάθη και κυρίως ένα μεγάλο λάθος. Το πρώτο μέρος δεν ήταν αρκετά επιθετικό από την πλευρά μας και αυτό είναι λάθος, αλλά το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο. Στην ανάπαυλα συζητήσαμε κάποια πράγματα για την επιθετικότητά μας, για την πίεση που έπρεπε να ασκήσουν οι Γκαρσία και Λάζαρ, για τις κινήσεις στους χώρους και αυτά μας βοήθησαν στο δεύτερο μέρος. Θα ήθελα να κάνουμε ένα ματς χωρίς λάθη, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα και επιστρέψαμε. Και οι δύο ομάδες έχουν ποδοσφαιριστές. Ο Εργοτέλης έχει τρεις καλούς επιθετικούς παίκτες, καλό προπονητή, είναι καλή ομάδα, αλλά αν γίνονταν γκολ όλες οι ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ θα νικούσε με… 9-2.

Για την άμυνα μπορούμε να πούμε πολλά. Κάποιες στιγμές ο Τσιρίλο ήταν καλός, κάποιες άλλες έκανε λάθη. Για τον Μπαλάφα δεν μιλώ, ο Έτο έκανε ένα καλό δεύτερο μέρος, αλλά τέλειωσε άσχημα. Η ουσία είναι ότι ξεκινά μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς και το σημαντικό είναι ότι ξεκινά με τρεις βαθμούς.

Το ιδανικό πλάνο θα ήταν σήμερα να βάζαμε αρκετά γκολ νωρίς και στη συνέχεια να κάναμε αλλαγές. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Είναι αλήθεια ότι σήμερα έχω μόνο τέσσερις επιθετικούς. Το πρόβλημα δεν είναι ότι έχουμε μεσοβδόμαδα αγώνα Κυπέλλου. Το πρόβλημά μου είναι ότι παίξαμε σήμερα. Ξέρετε ότι δεν είμαι αρκετά έξυπνος για να σας δώσω απαντήσεις και εξηγήσεις, αλλά άκουσα κάπου ότι για να αποβάλλεις το γαλακτικό οξύ από τους μύες σου χρειάζεσαι 48 ώρες. Αυτό μου το είπαν πιο έξυπνοι άνθρωποι από εμένα. Έχουμε ίσα ίσα 48 ώρες γι’ αυτό. Δεν έχω κουράγιο να ρωτήσω γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα με το πρόγραμμα. Φοβάμαι. Το πιάσιμο, οι μικροτραυματισμοί, χρειάζονται μίνιμουμ τρεις μέρες για να ξεπεραστούν και αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν έχω τρεις μέρες για την αποθεραπεία.

Όταν ρωτώ τον εαυτό μου γι’ αυτό το πράγμα, σκέφτομαι ότι είμαι ηλίθιος και πρέπει να ρωτήσω κάποιους άλλους. Σε κανέναν δεν αρέσει η κριτική. Να ρωτήσω τη διοίκηση, τη λίγκα ή τη NOVA; Δεν ξέρω ποιος κανονίζει το πρόγραμμα. Αλλά αντιλαμβάνομαι ότι γι’ αυτή την επιχείρηση θεάματος, όπως είναι η λίγκα, αν η Θύρα 4 αναρτεί πανό γι’ αυτούς, συμφωνώ. Θα είχα άδικο αν αυτό γινόταν μία φορά, αλλά μετά το ματς του Κυπέλλου ξαναπαίζω το Σάββατο. Τουλάχιστον την Κυριακή θα πάω στην εκκλησία.

Πραγματικά δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη, που δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε σωστά. Ξέρω ότι το κόκκινο είναι ένα δυνατό χρώμα, στη Ρουμανία έχουμε το κίτρινο για δυνατό χρώμα. Για το πράσινο λέμε ότι εκφράζει τη φύση. Γιατί δεν λένε τίποτα για το μαύρο; Καταλαβαίνω για ποιους λόγους και στην Ελλάδα δεν αρέσει το μαύρο. Πρέπει να δουλέψω κάτω υπό αυτές τις συνθήκες. Όταν υπάρχουν πολλά τέτοια πράγματα που δεν τηρείται το φερ πλέι, πρέπει να πω πολύ απλά ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αυτό είναι το συναίσθημά μου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε