Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μπόλονι: Πολύ καλύτερη από την Βαλερένγκα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Καρπάτι Λιβ ο προπονητής του ΠΑΟΚ που αναφέρθηκε στις απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει αλλά και στον βαθμό ετοιμότητας των Ουκρανών. Προκλητικός ο Σκοπιανός τερματοφύλακας της Καρπάτι.

“Αυτή τη στιγμή η κατάστασή μας είναι ίδια με αυτήν που υπήρχε πριν τον αγώνα με τη Βαλερένγκα, γιατί η ομάδα μου έχει τα ίδια καλά στοιχεία και τα ίδια προβλήματα. Αυτό που ξέρω ότι θα είναι μία διαφορετική διαδικασία, γιατί η Καρπάτι είναι πιο δυνατή ομάδα από τη Βαλερένγκα. Πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά για να είμαστε αντάξιοι αντίπαλοι της Καρπάτι. Ο πρώτος μας στόχος είναι να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία στο γήπεδο, να δείξουμε την ποιότητά μας και τα δυνατά μας σημεία. Αν μιλούσα παραπάνω θα έπρεπε να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά δεν θέλω να το κάνω. Θα απαντήσω όπως μπορώ στις ερωτήσεις σας”, τόνισε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός που στη συνέχεια μίλησε για:
 
Που υστερεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καρπάτι: «Η Καρπάτι είναι μία πολύ καλύτερη ομάδα από τη Βαλερένγκα. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες».
 
Για το αν αγχώνει την ομάδα ότι το πρώτα ματς θα γίνει στην Τούμπα: «Το ποιο θα είναι καλό αποτέλεσμα θα το πούμε μετά το τέλος των δύο παιχνιδιών. Τώρα βρισκόμαστε στη φάση και εμείς και η Καρπάτι που πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς».
 
Για το ποια προβλήματα αντιμετωπίζει: «Προφανώς γνωρίζεται ότι έχουμε προβλήματα στην επιθετική γραμμή. Ο Σαλπιγγίδης και ο Παπάζογλου δεν βρίσκονται στη διάθεσή μας και ο Ίβιτς δεν είναι κοντά μας. Αυτά είναι τα γνωστά μας προβλήματα».
 
Για το πως θα αντιμετωπίσει την Καρπάτι: «Πάλι πρέπει να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητά μας. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού».
 
Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα του: «Δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά για το πόσο έτοιμοι είναι η ομάδα. Εμείς έχουμε δύο επίσημα και η Καρπάτι περισσότερα. Σίγουρα εμείς δεν έχουμε τον ιδανικό ρυθμό. Η Καρπάτι έχει καλύτερο ρυθμό».

Έκλεψαν τον Βιεϊρίνια

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε