Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπόλονι:Να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην Τότεναμ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά γνωρίζει τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Τότεναμ και θέλει από τους παίκτες που έχει στη διάθεση του να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Ρέντναπ: Πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ

Ο Μπόλονι που δεν υπολογίζει στους Βιεϊρίνια και Λίνο δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του, ενώ τόνισε τις δυσκολίες που έχει το ματς.

“Ειπώθηκαν τα περισσότερα, εγώ θα βρω να πω κάτι διαφορετικό. Ξέρω ότι μπορούν να γίνουν κάποιοι υπολογισμοί για το ποιος θα προκριθεί, αλλά αυτό που εμένα με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Εχουμε κάποια δυνατά σημεία και αυτά πρέπει να τα βάλουμε σε λειτουργία.

Ξέρουμε ποια είναι η Τότεναμ και την αποτελεσματικότητά της, εγώ σκέφτομαι τους ποδοσφαιριστές μου και τους Λίνο, Βιεϊρίνια που έχουν προβλήματα.

Έχω αποφασίσει ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσω, Αλλά μπορεί να αλλάξω τις σκέψεις μου τελευταία στιγμή. Ήδη σας είπα πάνω κάτω πως σκέφτομαι, το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι πως θα βγάλουμε τα δυνατά μας σημεία στο γήπεδο, μόνο αυτό.

Εμείς θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στο παιχνίδι με την Τότεναμ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς, αλλά αύριο ξέρουμε ότι μια ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αν και σίγουρα δεν είναι αρκετό.”

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Στέφανος Αθανασιάδης:

“Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα παλέψουμε σίγουρα για ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως αν σταματήσουμε τον ρυθμό της αντίπαλης ομάδας θα πάρουμε κάτι καλό.

Και ένας βαθμός είναι καλό αποτέλεσμα, θα μπούμε για τη νίκη αλλά και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Από την στιγμή που παίζει κάποιος στην Τότεναμ είναι καλός, όλοι είναι ίδιοι και οι αναπληρωματικοί είναι πολύ καλοί. Εμείς θα προσπαθήσουμε έτσι και αλλιώς για ένα καλό αποτέλεσμα.

Σίγουρα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα είναι κίνητρο για κάθε παίκτημ όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100% να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια.

Μακάρι να σκοράρω αυτό που θέλει ο επιθετικός είναι το γκολ, μακάρι αυτό να έρθει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε