Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε ο Ρούντολφ Γκέργκελι, ενώ ο Στέφανος Κοτσώλης στάθηκε στην βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του.

Οι δύο άσοι του «τριφυλλιού» που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών βρέθηκαν στην έκθεση Νοva All Sports Show. Αναλυτικά όσα είπε ο Ούγγρος επιθετικός:
 
Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Παναθηναϊκό: “Είμαι στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είχα δει το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού (σ.σ. 3-1 με ΠΑΣ Γιάννινα), όταν και ήταν πολύ καλός και σκόραρε με ευκολία. Το επόμενο ματς ήταν πολύ δύσκολο γιατί παίζαμε από νωρίς με 10 παίκτες, όμως καταφέραμε να πάρουμε βαθμό. Πιστεύω ότι μπορούμε να ρίξουμε τον Ολυμπιακό από την θέση του πρωταθλητή.”
 
Για τη θέση του και το στυλ παιχνιδιού του: “Στην Eθνική παίζουμε με δύο επιθετικούς, όπως και στη Τζένοα. Μπορώ να παίξω όμως και σε σύστημα με 3 επιθετικούς εξίσου καλά. Μου αρέσει να σκοράρω, αλλά η τεχνική και το passing game είναι τα αγαπημένα μου στοιχεία στο άθλημα.”
Από την πλευρά του ο Στέφανος Κοτσόλης αναφέρθηκε αρχικά στην έκθεση λέγοντας: «Είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη έκθεση και καλό είναι να την επισκεφθούν όσο περισσότεροι μπορούν» για να προσθέσει: «Η ομάδα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και στη διάρκεια της διακοπής θα δουλέψει πολύ σκληρά και τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο. Δεν είναι καλό που υπάρχει βέβαια η διακοπή αλλά θα παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να βελτιωθούμε περισσότερο στη συνέχεια».

Τσάκας: Μέχρι την Τρίτη τα μετρητά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε