Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Μπορούμε την ανατροπή”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε για όλα τα ζητήματα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο ενώ για τον Φερέιρα είπε: “Δεν θα το κρίνουμε βιαστικά”.Διάψευση Πατέρα για Σισέ. Επέστρεψε ο Κοτσόλης.

Διάψευση Πατέρα για Σισέ – Επέστρεψε ο Κοτσόλης

Αναλυτικά όσα είπε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του “τριφυλλιού” στην συνέντευξη που παραχώρησε στην NOVA:

 
Για την επιστροφή του Κοτσόλη: “Δημιουργήθηκε σοβαρό κενό λόγω τραυματισμού Καρνέζη. Έπρεπε να θωρακίσουμε την ομάδα. Ξέραμε πως ο Στέφανος είναι ελεύθερος, ξέραμε πως μπορούσαμε να τον γράψουμε στην λίστα ως ελεύθερο και όλα πήγαν καλά. Είχαμε συνεννοηθεί και με την διοικούσα επιτροπή και με τον προπονητή για τον Φερνάντες να δοθεί δανεικός, απλά το απρόοπτο ήταν ο τραυματισμός του Καρνέζη”.
 
Για την ανακοίνωση του Πατέρα για την υπόθεση Σισέ: “Η ανακοίνωση λέει πως εγώ μίλησα με τον Σισέ πριν 20 μέρες όπως και έγινε. Από την στιγμή που ο Πατέρας διέψευσε το ρεπορτάζ, με καλύπτει. Ο αθλητής έμεινε σε εμάς, ήρθε στην Τούμπα και είδατε την διάθεσή του. Στο πρώτο ημίχρονο καθόταν μαζί μας στις σουίτες, στο δεύτερο στον πάγκο. Πανηγύρισε και έξαλλα το γκολ του Νίνη. Ο άνθρωπος ξέρει πως να φερθεί και μας τιμά που είναι εδώ και πως είναι μέλος της ομάδας μας”.
 
Για το ενδεχόμενο ανατροπής στο πρωτάθλημα: “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτος στόχος το ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα επικεντρωθούμε στο επόμενο όταν τελειώσει. Φυσικά και πιστεύουμε στην ανατροπή. Αυτό που μας απασχολεί να παίζει η ομάδα κάθε Κυριακή όπως στο Κύπελλο με την ΑΕΚ και στην Τούμπα. Αν το κάνουμε θα έρθουν και τα αποτελέσματα και οι βαθμοί. Το σημαντικό είναι ο Παναθηναϊκός να παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο. Η εικόνα των δύο ματς μάς δίνει πεποίθηση πως η ομάδα βρίσκει αγωνιστικούς προσανατολισμούς παίζει σαν ένας. Είναι δύσκολη η συνέχεια, αλλά όλοι  έχουμε την συναίσθηση των ευθυνών. Και πριν υπήρχε αλλά τώρα είναι πιο δυνατή”.
 
Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Θέλω να το πω και δημόσια για τον εξαιρετικό τρόπο που μας φιλοξένησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι ο τρόπος που αρμόζει. Στα περισσότερα ματς έτσι γίνεται. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα αστυνομικά μέτρα που δεν ήταν υπερβολικά και όλα πήγαν καλά”.
 
Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: “Όλα πλέον είναι συγκεκριμένα. Αυτό που εισπράττω από τους παίκτες είναι ένα περίσσιο πάθος που δείχνουν αυτή την στιγμή. Ο προπονητής έχει δώσει σωστές κατευθύνσεις και έχει καταλάβει που έχει έρθει και ποιοι είναι οι στόχοι μας. Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που παίζει η ομάδα. Πάντως δεν θα βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις για τον Φερέιρα”.
 
Για το συμβόλαιο του Βύντρα: “Έχει το προφίλ του αθλητή που θέλουμε. Δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό επτά χρόνια και έχει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Θέλουμε να τον κρατήσουμε και δεν θα αργήσουμε να μιλήσουμε μαζί του”.
 
Για το διοικητικό σχήμα: “Δεν είμαι υποχρεωμένος, αλλά ευτυχισμένος. Υπάρχει πολύ καλή σχέση στην διοικούσα επιτροπή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Πολέμη. Ξέρω όμως πως είναι μεθοδικός και οργανωμένος. Η λειτουργία βασίζεται στην σωστή επικοινωνία και γιατί δεν ανακαλύπτουμε τον τροχό. Βεκρής και Νίκας είναι ενήμεροι, ο Πολέμης έχει μπει με ζέση και η συνεργασία μας είναι ιδανική”.
 
Για την επόμενη μέρα: “Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος. Είναι μέγεθος που προσφέρει εχέγγυα για το μέλλον. Δεν μίλησε κανείς για χαμό. Έχουμε θέματα σοβαρά που πρέπει να εξετάσουμε. Από μόνος του ο Παναθηναϊκός έχει το μέγεθος να ανταπεξέλθει σε μεγάλα προβλήματα. Υπάρχει και το financial fair play που θα πρέπει πολύ σύντομα όλοι να το υπηρετήσουμε”.

Για τον Ερασιτέχνη: “Είναι θέμα αθλητικό. Δεν γίνεται να υπάρχει κρίση στην κοινωνία μας και να μην υπάρχει πρόβλημα και στον αθλητισμό. Εμείς σαν ΠΑΕ είχαμε συνάντηση για να βοηθήσουμε και νομίζω έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Ερασιτέχνη. Θα πορευτούμε όσο πιο κοντά γίνεται”

Για τον κόσμο: “Πάνω από όλα να είναι πλάι μας. Είναι εξαιρετικά δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ και ας υπάρχει ευφορία μετά τα καλά αποτελέσματα. Είναι δικαιολογημένα ο κόσμος να χαίρεται από τα αποτελέσματα αλλά η ευφορία για εμάς κρατάει 24 ώρες. Όσοι είναι στην Παιανία ασχολούνται μόνο με το επόμενο παιχνίδι”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε