Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μπουμσόνγκ: Στόχος μας το Τσάμπιονς Λιγκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την άποψη πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να επικεντρωθούν στα όσα συμβαίνουν εντός γηπέδου και να πάρουν την πρώτη θέση στα πλέι-οφ εξέφρασε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός.

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι για τη νίκη μας. Ως ποδοσφαιριστής έχω να πω ότι είναι αρκετά μεγάλη η απογοήτευση που αγωνιστήκαμε χωρίς τους οπαδούς μας γιατί οι ποδοσφαιριστές χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας δίνει έξτρα κίνητρο. Αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: «Στόχος μας, σαν παίκτες του Παναθηναϊκού, είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ ώστε να κερδίσουμε τη συμμετοχή μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη περίοδο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Ξέρουμε ότι υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση στο σύλλογο που σίγουρα δυσκολεύει και εμάς αλλά εμείς δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το τι συμβαίνει στα διοικητικά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας στο γήπεδο. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να κρατήσουμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο μόνο στους αγώνες».

Και συνέχισε: «Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό, παίζεις για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα. Αν δεν το καταφέρεις, τότε τουλάχιστον θα πρέπει να κερδίσεις τη δεύτερη θέση. Τουλάχιστον αυτό. Τώρα γνωρίζουμε ότι δεν θα κατακτήσουμε τον τίτλο οπότε πρέπει να κερδίσουμε τα πλέι οφ. Αλλά ξέρετε είμαστε άνθρωποι. Είναι απαραίτητο να έχουμε γαλήνη. Δεν είναι εύκολο. Όταν όμως δεν έχεις γαλήνη είναι δύσκολο να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Με αυτό πρέπει να ασχοληθούμε τώρα. Η κατάσταση στο σύλλογο είναι γνωστή αλλά πρέπει να μείνουμε στα θετικά. Και τα θετικά είναι ότι κερδίζουμε τα παιχνίδια, υπάρχει καλό κλίμα, ομαδικό πνεύμα και το χρέος μας είναι να κερδίζουμε στο γήπεδο. Έξω από το γήπεδο δεν είναι δουλειά μας. Δεν πρέπει να αναμειχθούμε σε αυτά. Εμείς πρέπει απλά να κερδίζουμε, να δώσουμε την ευκαιρία στην ομάδα να αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε