Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μπουρούσης: Δεν ανέχομαι να με ειρωνεύονται!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο σέντερ του Ολυμπιακού εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από το ΔΣ του ΠΣΑΚ και άφησε σαφέστατες αιχμές προ το προεδρείο.

Η δήλωση του Γιάννη Μπουρούση:

“Θεωρώ πως η παρουσία μου στο Δ.Σ. του ΠΣΑΚ είναι περιττή και γι’ αυτό το λόγο θέλω να υποβάλω την παραίτηση μου. Με λύπη μου διαπίστωσα στις λίγες μέρες που ασχολήθηκα με τα κοινά του Συνδέσμου πως η φιλοσοφία που διέπει τον ΠΣΑΚ είναι μακριά από τη δική μου λογική.
 
Δεν ανέχομαι από κανένα να με αμφισβητεί και να χρησιμοποιεί το όνομά μου για προσωπικό του συμφέρον. Απαγορεύω σε ανθρώπους που πληρώνονται από τον ΠΣΑΚ, δηλαδή και από μένα, να με ειρωνεύονται και να χλευάζουν τις αποφάσεις μου. Δυστυχώς γι’ αυτούς, η πιο σκληρή χούντα είναι η δημοκρατία στο όνομα της οποίας λαμβάνονται αποφάσεις του ενός.
 
Απαγορεύω σε οποιονδήποτε συνάδελφό μου (με ή χωρίς εισαγωγικά) να καταφέρεται εναντίον μου, ειδικά από τη στιγμή που έχω προσφέρει, ρισκάροντας και την καριέρα μου, στην Εθνική ομάδα του σπορ που αγαπάω και υπηρετώ ολόκληρα καλοκαίρια. Το δε τελευταίο καλοκαίρι είναι γνωστό ότι αγωνίστηκα με κίνδυνο επιδείνωσης σοβαρού τραυματισμού στο χέρι μου και με δική μου ευθύνη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας.
 
Δεν είμαι από κείνους που προσδοκούν μέσα από τον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό να δημιουργήσουν όνομα και να αποκτήσουν κύρος στο χώρο. Αυτό φροντίζω να το κάνω με τις πράξεις μου μέσα στα γήπεδα.
 
Είναι δικαίωμα κάθε συναδέλφου μου να απεργήσει και δεν μπορώ ως άτομο αλλά και ως μπασκετμπολίστας να καταδικάσω μια τέτοια κίνηση. Μπορώ όμως να καταδικάσω μια κίνηση, την οποία καταψήφισα ως αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ, όταν αυτή δεν έχει στόχο το κοινό καλό, δεν εκπορεύεται από τη λογική αλλά βάζει τους παίκτες απλά πιόνια σε μια προσωπική αντιπαράθεση, άσχετη στην πραγματικότητα με τις διεκδικήσεις μας.
 
Σ’ έναν άλλο ΠΣΑΚ που θα έχει την ειλικρινή πρόθεση για αληθινές θεσμικές αλλαγές στο μπάσκετ, θα είμαι αλληλέγγυος και στο πλευρό όσον αληθινά αγωνίζονται στον κοινό σκοπό”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε