Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μπράβο : Να το ξανακάνουμε

Τη νίκη-πρόκριση θέλει ο Μπράβο στον αγώνα με την Αλκμααρ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την πίστη του ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει και δεύτερη φόρα την Άλκμααρ εξέφρασε ο Ραούλ Μπράβο.

Ο αμυντικός των “ερυθρολεύκων” με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ουέφα μίλησε για την ευρωπαϊκή “πορεία” της ομάδας του αλλά και για την Ρεάλ Μαδρίτης.

 
“Νομίζω πως είχαμε πολύ θετική παρουσία στην διοργάνωση μέχρι την ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο. Αν είχαμε κερδίσει εκεί τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα τώρα καθώς θα είχαμε ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση. Απογοητευτήκαμε λίγο γιατί μία ενδεχόμενη πρόκριση στην επόμενη φάση θα ήταν απίστευτο κατόρθωμα για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Θα γράφαμε ιστορία
 
Στους ‘‘16’’ του θεσμού έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Κερδίσαμε την Άλκμααρ εντός έδρας και ξέρουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και στην Ολλανδία. Παρ’ όλα αυτά κι ήττα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και είναι πιθανή σε αυτό το ματς.
 
Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι το ξεχωριστό γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να παίζουμε με τους κορυφαίους. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να συγκριθεί με το ισπανικό ή το αγγλικό. Δεν έχει τόσα ‘‘αστέρια’’ και δεν είναι τόσο ποιοτικό και ανταγωνιστικό, αλλά το Τσάμπιονς Λιγκ πραγματικά μας δίνει ζωή. Βλέπουμε τους εαυτούς μας να παίζουν με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δίνουμε χαρά και υπερηφάνεια στους φιλάθλους μας, κάνοντας γνωστό στην Ευρώπη το ποδόσφαιρο της χώρας
 
Ξεκίνησα την καριέρα μου στη Μαδρίτη κι έπαιξα συμπαίκτης με τους καλύτερους. Ήμουν στη Ρεάλ την εποχή που είχε Ζιντάν, Ρονάλντο, Φίγκο, Ρομπέρτο Κάρλος και Ραούλ. Ήταν πολύ καλή περίοδος της ζωής μου και έμαθα πολλά από αυτήν. Σε κάθε προπόνηση έδινα τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό που είμαι σήμερα το χρωστάω στη Ρεάλ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε