Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Να κάνει καλό… ποδαρικό: ΑΕΚ–Δόξα Δράμας (19:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Οι παίκτες της Ένωσης καλούνται να αφήσουν για μία ακόμη φορά πίσω τους τα οικονομικά τους προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να κάνουν το… καθήκον τους κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα (19:30 / NewsIt / NS1) στο ΟΑΚΑ, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Μπορεί οι διοικητικές εξελίξεις να βρίσκονται στο προσκήνιο στην ΑΕΚ, αλλά οι παίκτες της ομάδας θέλουν να βάλουν στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο και επιστρέψουν στις νίκες, υποδεχόμενοι την Δόξα Δράμας, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

 
Το παιχνίδι είναι θεωρητικά εύκολο κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος, αλλά ο Νίκος Κωστένογλου ανησυχεί, λόγω της αγωνιστικής απραξίας κατά τη διάρκεια των εορτών
 
Ο Έλληνας τεχνικός θα κληθεί να… ανακατέψει την τράπουλα και να βρει τις κατάλληλες λύσεις καθώς έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες. Τιμωρημένοι είναι οι Γιάννης Αραμπατζής, Κώστας Μανωλάς, Νίκος Καράμπελας και Νίκος Λυμπερόπουλος, ενώ ο Φάμπιαν Βάργκας κρίθηκε ανέτοιμος.
 
Διαθέσιμοι είναι οι Λεονάρντο και Δέλλας, αλλά δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα και θα χρησιμοποιηθούν, μόνο αν υπάρξει ανάγκη.
 
Ο Κωστένογλου θα βάλει τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Αργυρίου, Κοντοές, Κάλα και Γεωργέας. Μάκος και Ρίκκα θα είναι τα αμυντικά χαφ, ο Κάρλος επιτελικός μέσος και στην τριάδα μπροστά οι Κλωναρίδης, Σιαλμάς και Μπέλεκ.
 
Την 20μελή αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι Μοσχονάς, Καφές, Τσίτας, Μπερνς, Γκερέιρο, Μπουγαΐδης και Φούντας.
 
Για τη Δόξα, μοναδικό πρόβλημα αποτελεί η απουσία του τιμωρημένοι Κανακούδη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Αρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε