Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Να ξαναγίνει αφεντικό – Ελλάδα-Μάλτα (21.30)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται την Μάλτα στο τελευταίο, θεωρητικά, εύκολο ματς του ομίλου. Ο Φερνάντο Σάντος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και περιμένει από τους παίκτες τους να κάνουν το καθήκον τους. Το ματς θα ξεκινήσεις στις 21.30 (LIVE NewsIt / MEGA).

Η νίκη της Κροατίας επί της Γεωργίας έριξε προσωρινά την Ελλάδα στη δεύτερη θέση του ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή αφού υποδέχεται τον πιο αδύναμο αντίπαλο του ομίλου.

Ο Φερνάντο Σάντος προσπάθησε να αφυπνίσει τους παίκτες αφού η χαλαρότητα που έδειξαν στη Βαλέτα λίγο έλειψε να τους στοιχίσει ακριβά.

Ο Πορτογάλος που δεν υπολογίζει στους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Τζαβέλλα, Σαμαρά, Χαλκιά, Σηφάκη και Τζόρβα σκέφτεται να παρατάξει τους: Κοτσόλη, Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Μόρα, Σπυρόπουλο, Τζιόλη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη, Φετφατζίδη, Νίνη.

Το ματς που θα γίνει στο Γ. Καραϊσκάκης θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί από το MEGA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Κροατία 13 (6 αγ)
2. Ελλάδα 11 (5 αγ)
3. Ισραήλ 10 (6 αγ)
4. Γεωργία 9 (7 αγ)
5. Λετονία 5 (5 αγ)
6. Μάλτα 0 (5 αγ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε