Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Να ξεκολλήσει από την ουρά – Πανθρακικός – ΑΕΚ (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν να βάλει ομάδες από… κάτω. Ο Πανθρακικός που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι για την ομάδα του Λίνεν.

Η 14η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώνεται στην Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός που στους 4 τελευταίους αγώνες του δεν έχει γνωρίσει την ήττα, έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών και υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα πολύ κρίσιμο ματς και για τους δύο.

Η Ένωση μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έμεινε μόνη στην τελευταία θέση και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας.

Με νίκη η ΑΕΚ θα πάρει βαθιά “ανάσα” και θα ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Λίνεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα αφού οι απουσίες του Λαγού και του Βλάχου τον αναγκάζουν να ανακατέψει την τράπουλα.

Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κοτσαρίδης θα παίξει, κατά συνθήκη, ως αριστερό μπακ με τον Αρκούδα στα δεξιά. Κοντοές και Κουτρουμπής θα είναι στο κέντρο της άμυνας και οι Κορδέρο, Φέτσης μπροστά τους. Ο Φουρτάδο θα αγωνιστεί και πάλι στα αριστερά, ο Φούντας δεξιά και ο Γκερέιρο πίσω από τον Παυλή.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε