Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Να… ξεπαγώσει τα όνειρα στη Μόσχα ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο δικέφαλος δίνει το σημαντικότερο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς και θα προσπαθήσει στο επιβλητικό αλλά και παγωμένο Λουζνίκι να ανατρέψει την ήττα από την ΤΣΣΚΑ με 1-0 στην Τούμπα. Κανονικά στις 19.00 την Τρίτη το ματς.

Το αίτημα του ΠΑΟΚ για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα λόγω των πολικών θερμοκρασιών δεν έγινε δεκτό από την UEFA και έτσι το ματς θα ξεκινήσει στις 19.00 με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για -20 βαθμούς κελσίου.

Στην τελευταία προπόνηση του δικεφάλου ο Μάκης Χάβος δοκίμασε την ενδεκκάδα που προετοίμαζε τις προηγούμενες ημέρες. Τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας στην άμυνα, Λίνο. Αμυντικά χαφ τους Γκαρσία και Τσουκαλά, ο Ιβιτς μπροστά τους και Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς στην επίθεση.

Ο Βιτόλο προπονήθηκε αλλά όπως τόνισε και ο Χάβος δεν πρόκειται να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα αφού είναι ακόμη ανέτοιμος.

“Για το παιχνίδι, εκτός από τη δυνατή αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας υπάρχουν και κάποιοι εξωγενείς παράγοντες όπως το πολικό ψύχος και ο συνθετικός τάπητας που θα επηρεάσουν. Κάναμε το καλύτερο για να προσαρμοστούμε, πιστεύω ότι οι παίκτες θα ανταποκριθούν. Νομίζω ότι η ΤΣΣΚΑ έχει μικρό προβάδισμα. Εμείς θα δώσουμε την μάχη μας και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο.

Επειδή τελευταία έχει γίνει ντόρος για τον Βιτόλο, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα, ξέρουμε πόσο σημαντικό ήταν και οφείλουμε όλοι να τον βοηθήσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι θεώρησα ότι έπρεπε να αγωνιστεί. Για το αυριανό (22/2) έχω κάποιες αμφιβολίες επειδή θα υπάρχει συνθετικός τάπητας και πολικές συνθήκες” τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε