Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Να… ξορκίσει την κατάρα η Μάντσεστερ κόντρα στην πρωτάρα Σάλκε

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο Γκελσελκίρχεν με την Σάλκε να θέλει να διατηρήσει το εντός έδρας απόλυτο στην Ευρώπη και την Μάντσεστερ να αποκλείσει επιτέλους Γερμανική ομάδα.

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών μπορεί να έχει μεγάλο φαβορί, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τη Σάλκε που απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ.

Οι Γερμανοί στηρίζουν πολλά στην καυτή του έδρα στην οποία έχουν κάνει το 5 στα 5 στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Η εμπειρία του Ραούλ σε συνδυασμό με την αναγέννηση της ομάδας από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Ραλφ Ρόνγκνικ είναι τα στοιχεία που κάνουν τους φίλους της Σάλκε να αισιοδοξούν.

Η Μάντσεστερ έχει τον πρώτο λόγο αλλά αν κοιτάξει λίγο στο παρελθόν τότε θα πρέπει να το σκεφτεί περισσότερο. Δύο φορές έχει βρει Γερμανούς στα ημιτελικά και στις δύο έχει αποκλειστεί. Πέρυσι από την Μπάγερν και το 1996/97 από την Ντόρτμουντ.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν υπολογίζει στον Μπερπάτοφ που έμεινε στην Αγγλία, ενώ ο Φλέτσερ ταλαιπωρείται από ίωση.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το MEGA.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε