Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Να μιλήσει ο νόμος της Τούμπας – ΠΑΟΚ-Μπριζ (22.05)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O Δικέφαλος του Βορρά έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να εδραιωθεί στην πρώτη θέση του ομίλου του ενώ αν η Ντιναμό νικήσει την Βιγιαρεάλ τότε θα εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση. Πολλά προβλήματα στην άμυνα για τον ΠΑΟΚ.

Το καλό ευρωπαϊκό του πρόσωπο θέλει να δείξει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στην κατάμεστη Τούμπα. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Μάκη Χάβου ο οποίος καλείται να διαχειριστεί και τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών.

Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ και Μουσλίμοβιτς είναι εκτός μάχης και έτσι αναμένεται η άμυνα του Δικεφάλου να έχει εντελώς διαφορετική σύνθεση από αυτή που συνήθως βλέπουμε.

Ο Χάβος προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Ζουέλα, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου στην άμυνα, Βιτόλο και Γκαρσία στο κέντρο, Βιεϊρίνια, Φωτάκη και Ίβιτς μπροστά τους και τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.05 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου
 
1. ΠΑΟΚ 7
2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 7
3. Βιγιαρεάλ 6
4. Κλαμπ Μπριζ 2
Το πρόγραμμα
 
ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ
Βιγιαρεάλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
 
Επόμενη αγωνιστική (15/12)
 
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ
Κλαμπ Μπριζ – Βιγιαρεάλ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε