Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Να μην… πέσει στα Πηγάδια – Ξάνθη-Ολυμπιακός (17:15)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χωρίς τους Τζιμπούρ, Μιραλάς  και με τον Πάντελιτς ανέτοιμο, οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο, της αήττητης επί 9 αγωνιστικές, Ξάνθης και να μείνουν ζωντανοί στην μάχη του τίτλου.

Να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θέλει ο Ολυμπιακός που δοκιμάζεται στα Πηγάδια κόντρα στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Ξάνθη. Οι Πειραιώτες βρίσκονται έναν βαθμό μπροστά από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τζιμπούρ και Μιραλάς, ενώ ανέτοιμος να αγωνιστεί για 90 λεπτά είναι ο Πάντελιτς που βρίσκεται, όμως, στην αποστολή.

Με αυτά τα δεδομένα η θέση στην κορυφή της επίθεσης είναι καπαρωμένη από τον Ντιόγκο. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μέγιερι, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Μαρκάνο. Μανιάτης και Μακούν θα βρίσκονται στον άξονα, έχοντας μπροστά τους, τους Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Φετφατζίδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Παπάζογλου, Ποτουρίδη και Ορμπάιθ. Στην Αθήνα έμειναν οι Χολέμπας, Τζεμπούρ, Μόνχε, Μιραλάς και Φέισα. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε