Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Να προσέχετε όταν μιλάτε για τον ΠΑΟ”

Ο Ομπράντοβιτς έδωσε ραντεβού στο γήπεδο με τους επικριτές της ομάδας του
Ο Ομπράντοβιτς έδωσε ραντεβού στο γήπεδο με τους επικριτές της ομάδας του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ζίλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν άντεξε τα περί εύνοιας της ομάδας του από την διαιτησία και κάλεσε τους αντιπάλους του να τους νικήσουν στο γήπεδο.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Πρόκομ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων για την Ευρωλίγκα ο πολυνίκης προπονητής του Παναθηναϊκού ξεσπάθωσε κατά των επικριτών της ομάδας του μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου για την Α1 μπάσκετ.

 
“Μετά από μία δεκαετία που κυριαρχούμε υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θέλει να βλέπει τον Παναθηναϊκό δυνατό, όμως αυτό δεν είναι πρόβλημα δικό μας. Θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα πολεμήσουμε γιατί όλοι μια είναι εναντίον μας”, είπε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:
 
“Δεν διαβάζω εφημερίδες. Βλέπω όμως τηλεόραση και ακούω ραδιόφωνο. Δεν συζητάω με κάποιον που μιλάει για μία απόφαση ενός διαιτητή. 11 χρόνια είμαι εδώ και ποτέ δεν έχω μιλήσει για την τελευταία άμυνα ή την τελευταία επίθεση ούτε για ένα σφύριγμα γιατί πιστεύω πως ένας αγώνας είναι 40 λεπτά. Αν κάποιος θέλει να καταστρέψει ότι κάνει μία ομάδα για 40 λεπτά ας μιλήσουμε για μία απόφαση. Η απόφαση ήταν σωστή. Ο κανονισμός αυτό λέει. Ποιος έχει άλλη άποψη; Όλοι περιμένουν να πουν κάτι εναντίον του Παναθηναϊκού.
 
Αν θες να μιλήσεις για έναν αγώνα, θα πρέπει να μιλήσεις από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για το πως έπαιξαν οι δύο ομάδες, για μπάσκετ. Αν θες πάντα θα βρεις σφυρίγματα. Αν είναι να μιλάμε για ένα σφύριγμα, άιντε… αριβεντέρτσι. Ο κανονισμός είναι για όλους και ισχύει σε κάθε λεπτό του αγώνα.
 
Το μήνυμα προς όλους είναι ένα. Να προσέχετε όταν μιλάτε για τον Παναθηναϊκό! Εδώ και 11 χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα. Ας τελειώνουμε! Όλοι προσπαθούν να μας καταλογίσουν κάτι αλλά το ραντεβού είναι στο γήπεδο. Για όλους. Εκεί θα τους περιμένουν. Πρόσωπο με πρόσωπο. Ας παίξουμε μπάσκετ. Εκεί τους περιμένουμε όλους. Όχι στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα. Στο γήπεδο. Εκεί θα δω ποιος μπορεί να μας νικήσει. Εμείς όλα αυτά τα χρονιά στα γήπεδα μιλάμε”, κατέληξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε