Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Να ρίξει το “κάστρο” – Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (19:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο να συνεχίσει να σπάσει το αήττητο του Αστέρα στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας κόντρα τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα.

Οκτώ νίκες και μία ισοπαλία μετράει σε 9 ματς στην Τρίπολη ο Αστέρας που μετά το εντυπωσιακό πέρασμα του από τα Χανιά ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Φούλοπ κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Τσαμπούρη, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ και Πιπίνη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ουσέρο και Άλβαρες, οι οποίοι στη τριάδα έχουν τους Ναβάρο, Ντε Μπάσις και Ράγιος. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Περόνε. 

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη στο Περιστέρι οι “πράσινοι” θέλουν φύγουν με τους τρεις βαθμούς και από ακόμα μία δύσκολη έδρα με τον Φάμπρι να προσανατολίζεται στο ίδιο σχήμα.

Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, ο Μαρίνος θα παίξει κατ’ ανάγκη αριστερό μπακ, ο Σεϊταρίδης θα είναι δεξιά, ενώ δίδυμο στόπερ θα είναι οι Μπουμσόνγκ και Βελάσκες. Βιτόλο και Σο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, μπροστά τους θα κινούνται Σισοκό, Ζέκα και Καζιγιάμα, ενώ ο Τοτσέ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε