Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Νάκιτς: Η κόντρα των “αιωνίων” υπαίτια για το ξύλο στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μιλώντας στο NewsIt καυτηρίασε τα επεισόδια του ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στο μήνυμα που έστειλε ο Ίβκοβιτς και φωτογράφησε την κόντρα των αιωνίων ως υπεύθυνη για το ξύλο.

Ο Φράνκο Νάκιτς έχει φάει με το κουτάλι τα παρκέ, ενώ γνωρίζει από πρώτο χέρι την ψυχολογία των αθλητών όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει. Μιλώντας στο NewsIt o Κροάτης έδωσε την δική του εξήγηση για όσα συνέβησαν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
 
“Αυτά συμβαίνουν. Το είδα όλο το ματς και πιστεύω πως τα πράγματα ξέφυγαν μετά τη αποβολή του Ίβκοβιτς. Τα νεύρα ήταν τεντωμένα από κει και έπειτα. Το άσχημο είναι που συμβαίνει σε έναν φιλικό αγώνα και σε ένα ιστορικό τουρνουά. Πάντως για να μην τα βλέπουμε όλα άσχημα είναι ένα παιχνίδι επαφής και οι σφυγμοί αυξάνονται. Μία σπίθα μπορεί να ανάψει την φωτιά. Αυτές που δεν έχουν θέση στο άθλημα είναι οι καρέκλες. Αυτό είναι απαράδεκτο”, τόνισε αρχικά ο Νάκιτς για να συμπληρώσει:
 
“Στο γήπεδο δεν υπάρχουν φιλίες ούτε γνωριμίες, υπάρχει μόνο η νίκη. Προφανώς υπάρχουν κατάλοιπα από το ελληνικό πρωτάθλημα, οποίος είδε ποιοι συμμετείχαν στα επεισόδια καταλαβαίνουν”.
 
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον οποίο είχε συνεργαστεί στους “ερυθρόλευκους”: “Ο Ντούντα έστειλε το δικό του μήνυμα. Αυτό που έγινε με τους διαιτητές δεν ήταν τυχαίο. Ήθελε να δείξει ότι επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα”.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε