Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νασούτι: Πρωτάθλημα για να μείνω στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αργεντινός αμυντικός της ΑΕΚ επιθυμεί να στεριώσει στην Ελλάδα και αποκάλυψε ότι για να συμβεί αυτό πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Κριστιάν Νασούτι αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ και για να ενργοποιηθεί η οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι θα πρέπει να κατακτήσει η ομάδα του, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA.

“Διαπίστωσα ότι η ομάδα διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές του πρωταθλήματος, με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ελπίζω και φέτος να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή να πηγαίνει συνέχεια δανεικός. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως βιώνω την ίδια κατάσταση. Στόχος μου πλέον είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ώστε να ενεργοποιηθεί και η οψιόν αγοράς μου και να μείνω για πολλά ακόμα χρόνια στη χώρα σας. Νιώθω άνετα εδώ και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο.

Θα είναι λάθος αν υποτιμήσουμε τον Πανσερραϊκό. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με αποφασιστικότητα, έχοντας πάντα κατά νου ότι η ΑΕΚ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί, αφού είναι μεγάλη ομάδα. Στόχος είναι μόνο η νίκη και δεν πρέπει να αφήσουμε κενούς χώρους στον αντίπαλο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να συγκεντρώσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφού ακολουθεί μια σειρά κρίσιμων αγώνων. Οφείλουμε να νικήσουμε τον Πανσερραϊκό και γενικά να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να συνεχίσουμε καλά στο πρωτάθλημα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε