Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές, Ατρόμητος – ΠΑΟ 0-3

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι και θέλει έναν βαθμό στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ξέσπασε ο Νιόπλιας. Επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου.

Το LIVE του αγώνα και τα επεισόδια πριν τον αγώνα

Τον πρώτο τους τίτλο μετά το 2004 είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν οι “πράσινοι” μετά τη νίκη με 3-0 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια μπήκαν “μουδιασμένοι” στο ματς και έχασαν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18ο λεπτό όταν ο Σισέ εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε ενστικτωδώς και ο Σαλπιγγίδης από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό αντί να απελευθερώσει άγχωσε τους φιλοξενούμενους που έδωσαν την βαρύτητα στην άμυνα και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σημαντικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Στην επάναληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, όμως ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 46΄με τον Ζιλμπέρτο να μην μπορεί να νικήσει τον Μιχαηλίδη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Φαβάλι να αναγκάζει σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Τζόρβα στο 68΄.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο 78΄. Ο Καραγκούνης ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έπεσε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Κάκος έδειξε την άσπρη βούλα , αφήνοντας παράλληλα τον Ατρόμητο με δέκα δείχνοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ολιβέιρα. Μετά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ο Σισέ ευστόχησε και έδωσε τυπικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του ματς. 

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν κατά κράτος και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Στο 89΄ο Λέτο και ο Σισέ έκαναν τα “μαγικά” τους και ο Αργεντινός έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς κατευθυνόμενοι προς τους οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ξέσπασμα Νιόπλια: Έλα εσύ να κάτσεις στον πάγκο!

Θέλει να “τιμήσει” το συμβόλαιο του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο (54′ Σκόνδρας), Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νάστος, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Τάτος (67′ Μπρίτο), Φαβάλι, Αναστασάκος (69’Περόνε), Σαγκανόφσκι.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σεϊταρίδης (85’ Μπιέρσμιρ), Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Λέτο, Σαλπιγγίδης (70’ Καραγκούνης), Νίνης (86’ Κλέιτον), Σισέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε