Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νάτσο… “δεσμώτης”

Ο Σκόκο θέλει να φύγει
Ο Σκόκο θέλει να φύγει, αλλά η ΑΕΚ είναι αδιαπραγμάτευτη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Κορυφώνεται το “σίριαλ” της υπόθεσης Σκόκο. Τα τελευταία επεισόδια, η εμμονή του ποδοσφαιριστή να φύγει και το ηχηρό “όχι” της ΑΕΚ.
Το μεταγραφικό “παράθυρο” του Ιανουαρίου κλείνει από μέρα σε μέρα και η πίεσεις του 24χρονου Αργεντινού προς την ομάδα του εντείνονται. Ο μεσοεπιθετικός της “ένωσης” είχε γνωστοποιήσει εδώ και καιρό, μέσω του εκπροσώπου του Μαρτίν Μοντέρο, ότι “δεν περνάει καλά στην ΑΕΚ” και χθες το είπε και ο ίδιος στους Νίκο Θανόπουλο και Σταύρο Αδαμίδη με άλλα λόγια.
 
“Η προπόνηση θυμίζει παιδική χαρά και αυτό με απαξιώνει ως ποδοσφαιριστή”, φέρεται να είπε σε ήρεμο τόνο ο Νάτσο Σκόκο, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι ο μόνος που είναι δυσαρεστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στους Θρακομακεδόνες.
 
Η χθεσινή συνάντηση των δύο πλευρών στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ κράτησε μόλις 45 λεπτά και αυτό γιατί οι Αδαμίδης και Θανόπουλος γνωστοποίησαν άμεσα στον παίκτη ότι δεν είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν. “Ειδικά αυτή τη στιγμή δεν πωλείσαι”, του είπαν και προσπάθησαν να τον πείσουν ότι τα πράγματα στην ομάδα θα βελτιωθούν. 

Ακολούθησε η επίσκεψη των μανατζερ του παίκτη στα γραφεία της ΠΑΕ και οι τόνοι ανέβηκαν. “Τελειώσαμε και μην ξανάρθετε γι’ αυτό το ζήτημα. Ελάτε σε 2 μήνες για να συζητήσουμε την ανανέωση ή την πώληση του αν δεν θέλει να παρεμείνει”, φέρεται να τους είπε ο κ.Αδαμίδης, ενώ επισήμως μετά το ραντεβού από την “ένωση” τονίστηκε ότι η ΑΕΚ δεν απειλείται.

Πάντως, ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος δεν θέλει να “τεντώσει το σχοινί”, δεσμεύτηκε για επαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στην ΑΕΚ, για όσο καιρό παραμείνει στην ομάδα. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε