Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Νάτσο ο… Supporter, Αδαμίδης εφ’ όλης της ύλης και Σιαλμάς ο “τρίτος”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αργεντινός αποτελεί… παρελθόν από την Ένωση, αφήνοντας πίσω του μία σημαντική οικονομική ενίσχυση. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου και υποσχέθηκε την επάξια αντικατάσταση του, ενώ ο “δικέφαλος” ανακοίνωσε και την απόκτηση του Δημήτρη Σιαλμά.
Στην Αλ Αΐν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νάτσο Σκόκο, Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κάλυψε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και τον έκανε… δικό της!
 
Οι ιθύνοντες του συλλόγου ταξίδεψαν ως την Αργεντινή για να αποσπάσουν την υπογραφή του Αργεντίνου, πρώην πια, σούπερ σταρ της ΑΕΚ σε συμβόλαιο 2+1 ετών. Ενα συμβόλαιο που θα αποφέρει στον παίκτη κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, αν φτάσει μέχρι την ολοκλήρωση των τριών ετών.
 
Η εξέλιξη αυτή, μπορεί να αποδυναμώνει σημαντικά το ρόστερ της Ένωσης, αλλά τα 2,8 εκατ ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της, την φέρνουν πολύ κοντά στο να ξεπεράσει και το τελευταίο εμπόδιο για την αδειοδότηση, που απαιτεί 6 εκατ. ευρώ.
 
Πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής από την ΑΕΚ, κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον προπονητή του συλλόγου των Εμιράτων, Κοσμίν Ολαρόιου.
 
Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά στον “NovaΣΠΟΡ FM” για το θέμα: “Χθες βράδυ υπέγραψα κι εγώ το δικό μου συμβόλαιο κι εκεί ενημερώθηκα από τον πρόεδρο για τη μεταγραφή του Σκόκο. Τον γνωρίζω ως παίκτη, αφού έχω παρακολουθήσει dvd με παιχνίδια του. Πρόκειται για έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή, που έχει όλα τα προσόντα για να ηγηθεί της ομάδας”.

Για τα οικονομικά της ΑΕΚ, την μεταγραφή του “υδραυλικού”, την επάξια αντικατάσταση του, αλλά και για όλα τα θέματα που απασχολούν τον “δικέφαλο” μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης.

 
Πάντως οι “κιτρινόμαυροι” προχώρησαν την Τρίτη και σε μία ακόμα μεταγραφή, αφού ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Σιαλμά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε