Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ναβάρο: Να… πεθάνουμε για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό

Ο “Λα Μπόμπα” έχει… φάει με το κουτάλι τα μεγάλα παιχνίδια και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ψυχολογία πριν από τα σπουδαία ραντεβού.

Με δηλώσεις του στην elmundodeportivo ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο αναφέρθηκε στους αγώνες της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκός για τους “8” της Ευρωλίγκας:

“Πιστεύω πως βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, εργαστήκαμε σκληρά για να πάρουμε την πρόκριση και ξέρουμε καλά πως το έργο μας με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε πως σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Θα πρέπει να πάρουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ έμπειρη ομάδα, και πρέπει να… πεθάνουμε για να κερδίσουμε. Ο αντίπαλός μας διαθέτει έναν εξαιρετικό τεχνικό, έμπειρους παίκτες με πολλούς τίτλους, αυτό πρέπει να το θυμόμαστε καλά.

Χωρίς αμφιβολία, ο αντίπαλός μας έχει μεγάλο όνομα, και αυτό σημαίνει πως το επίπεδο συγκέντρωσής μας πρέπει να είναι στο 100%. Αυτό που θέλαμε εμείς ήταν η πρώτη θέση και δεν ψάχναμε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος. Με λίγα λόγια είμαστε στα προημιτελικά της διοργάνωσης και κάθε αντίπαλός μας θα είναι δύσκολος.

Το κλειδί θα είναι ο ρυθμός του ματς, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, που είναι πιο αργό από το δικό τους. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χάσουμε τον έλεγχο. Στόχος μας να κοντρολάρουμε τον Διμαντίδη, ο οποίος είναι αρκετά επικίνδυνος. Υπάρχουν ψηλοί παίκτες στη θέση «3» και μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Όλοι οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να παίξουν το low post και να μας προκαλέσουν παγίδες, αλλά εργαζόμαστε για να βρούμε λύσεις.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε