Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Ναυάγιο” με Κονσεϊσάο – Λίνεν, Σουμ και Χάβος στο προσκήνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το σίριαλ με τον αντικαταστάτη του Βλάχου στον πάγκο της ΑΕΚ συνεχίζεται. Η “Ένωση” αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει τις προσπάθειες να ρίξει τις απαιτήσεις της Ολιανένσε. Επαφές με Λίνεν, Σουμ και Χάβο ξεκινάει ο Δημητρέλος.

Οι απαιτήσεις του προέδρου της Ολιανένσε φαίνεται πως οδηγούν σε “ναυάγιο” τις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τους Πορτογάλους για να λυθεί το συμβόλαιο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Συγκεκριμένα ο Ισιντόρο Σόουζα απέρριψε την πρόταση των 40.000 ευρώ της ΑΕΚ και ζητάει 100.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται απαγορευτικό από τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αφού είδε ότι δε μπορεί να πείσει τον ομόλογό του της Ολιανένσε, τον ενημέρωσε ότι η ΑΕΚ αποσύρεται από την υπόθεση και πλέον τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο τον Κονσεϊσάο, ο οποίος συνεχίζει να πιέζει, μέσω του δικηγόρου του.

Αν ο Πορτογάλος τεχνικός καταφέρει να πείσει τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας, τότε δεν αποκλείεται να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση.

Πάντως, για την ώρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις με τα ονόματα των Έβαλντ Λίνεν, Γιτζάκ Σουμ και Μάκη Χάβου να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Το μόνο δεδομένο είναι πως κάθε λεπτό που περνάει είναι εις βάρος της “Ενωσης”, καθώς η ομάδα παραμένει ακέφαλη στην τεχνική ηγεσία.

Σε ανοικτή… γραμμή με Ολιανένσε για Κονσεϊσάο

Ζήτησε να φύγει ο Κονσεϊσάο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε