Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

NBA: Οι Ρόκετς έδειξαν… τα δόντια τους στους Γουόριορς! [vids]

NBA: Οι Ρόκετς έδειξαν… τα δόντια τους στους Γουόριορς! [vids]
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Χιούστον Ρόκετς είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν και φρόντισαν να το αποδείξουν με το “καλημέρα”. Η ομάδα του Χιούστον άλωσε τον Γκόλντεν Στέιτ, επικρατώντας των πρωταθλητών Γουόριορς με 122-121.

Οι Ρόκετς έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους για τη φετινή σεζόν από το πρώτο παιχνίδι και με ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, έκλεισαν… το σπίτι των “Πολεμιστών”. Σε μεγάλο βράδυ βρέθηκε ο Τζέιμς Χάρντεν. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 25 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του σ’ ένα σπουδαίο διπλό. Οι Γκόρντον και Τάκερ πέτυχαν 24 και 18 πόντους, αντίστοιχα για τους φιλοξενούμενους, ενώ από τους Γουόριορς, ξεχώρισαν οι Γιανγκ (23π) και Κάρι (22π).

https://www.youtube.com/watch?v=h0hEYSEvYRI

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γκόρντον Χέϊγουορντ επισκίασε το ντέρμπι της Ανατολής ανάμεσα στους Καβαλίερς και τους Σέλτικς. Οι “Ιππότες” επικράτησαν των “Κελτών” με 102-99, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να είναι συγκλονιστικός, αγγίζοντας το triple double. Συγκεκριμένα, μέτρησε 29 πόντους, 16 ριμπάουντ κι εννέα ασίστ. Παράλληλα, ο Κέβιν Λόβ είχε 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Τζάϊλεν Μπράουν με 25 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=_YSZsGJIqFs

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις