Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου να μην κάνει δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ για δέσμευση της περιουσίας του Μάκη Ψωμιάδη και των συγγενών του, η ΑΕΚ είδε να αναβάλλεται και το προγραμματισμένο για την Τετάρτη ποινικό σκέλος της υπόθεσης

Στο χείλος του… γκρεμού η ΑΕΚ – Έρχεται ο αποκλεισμός

Δικαίωση Ψωμιάδη – Δεν δεσμεύτηκε η περιουσία των παιδιών του

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη διπλή ποινική δίκη κατά της οικογένειας Ψωμιάδη πήρε εκ νέου αναβολή.

Η πλευρά Ψωμιάδη ζήτησε νέα αναβολή λόγω ασθένειας του Χαρίλαου Ψωμιάδη (οι νομικοί που εκπροσωπούν την οικογένεια ισχυρίστηκαν πως έπαθε έμφραγμα και πως βρίσκεται σε νοσοκομείο της Καβάλας) αλλά και απουσίας του Μάκη Ψωμιάδη (βρίσκεται ακόμα κρατούμενος στα Σκόπια).

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ένας από τους δικηγόρους του, ο Ψωμιάδης θα έρθει στην Ελλάδα από τα Σκόπια στα τέλη Μαϊου

Έτσι, το δικαστήριο έκανε δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα και η πλευρά Ψωμιάδη πήρε την αναβολή της εκδίκασης των δύο υποθέσεων για τις 6 Ιουνίου.

Να θυμίσουμε πως οι δύο υποθέσεις που πήραν αναβολή ήταν ποινικές δίκες κατά του Μάκη Ψωμιάδη και των συνεργών του (αρ. 3 και 4) για τις υπεξαιρέσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Από πλευράς ΑΕΚ, το παρών στο Εφετείο έδωσαν οι Χάρης Οικονομόπουλος και Ανδρέας Δημητρέλος, όπως και οι πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης και Γιάννης Γρανίτσας.

Ετσι, η ΑΕΚ δεν βλέπει… φως, ούτε σε αυτή την υπόθεση και βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο, με την τιμωρία από την UEFA να μοιάζει αναπόφευκτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε