Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα έκκληση για βοήθεια από Οικονομόπουλο

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε για την αναγκαιότητα για βοήθεια που έχει η ΑΕΚ από επιχειρηματίες με οικονομική επιφάνεια, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η υπόθεση Ψωμιάδη δεν έχει ξεχαστεί για την Ένωση.

“Ο στόχος μας είναι να έχουμε διαφάνεια, συσπείρωση και να κάνουμε πράξεις. Βγάλαμε τη χθεσινή ανακοίνωση για να δείξουμε την κρισιμότητα της κατάστασης. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ελλάδα του 2012, μια τέτοια ιδέα, όπως η ΑΕΚ, είναι σε αυτή τη δύσκολη θέση. Το όραμά μας είναι να ανέβουν παίκτες από τα φυτώρια και να στηριχθούμε σε νέους παίκτες στο μέλλον.

Όσοι έχουν την οικονομική επιφάνεια και είναι ΑΕΚτζήδες, πρέπει να βοηθήσουν τις επόμενες 48 ώρες. Θα γίνει μείωση της μετοχής για να συμμετάσχει περισσότερος κόσμος πιο εύκολα”, είπε ο Χάρης Οικονομόπουλος μετά τη συζήτηση που έγινε στα Σπάτα και η οποία οδήγησε σε αναβολή της ΓΣ για τις 28 Μαρτίου.

Όσον αφορά στην υπόθεση Ψωμιάδη, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ και νομικός της εκπρόσωπος, τόνισε: “Δεν έχει ξεχαστεί σε καμία περίπτωση. Είναι υποχρέωσή μας να πάρουμε όλα τα λεφτά. Κάνουμε αρκετές ενέργειες, μακάρι να παίρναμε τα χρήματα πριν από τις 28 Μαρτίου, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Θα δώσουμε μάχη μέχρι τέλους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε