Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Νέα επίθεση από Κούγια σε Μαρινάκη: Χούντα στο ποδόσφαιρο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο γνωστός ποινικολόγος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, απαντώντας για μία ακόμη φορά στα περί “σκουπιδιών” που δήλωσε μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Σκληρή… γλώσσα από Κούγια: Παχύσαρκο παιδάκι ο Μαρινάκης!

Ο Αλέξης Κούγιας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ τόνισε μεταξύ άλλων:

«Από τότε που ο Μαρινάκης αγόρασε τον Ολυμπιακό από τον Κόκκαλη υπάρχει μια χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν έχω υποστεί κάτι τέτοιο, ακόμα και όταν είχα υποστεί από τον Τσακογιάννη τις αδικίες σε βάρος της Παναχαϊκής, τότε που έκανε ο Πατέρας κουμάντο. Από το 2010 και μετά κάνει κουμάντο ο Μαρινάκης. Αν θέλει να τιμήσει τα παντελόνια του ο Ιωαννίδης, ο Σαρρής και οι αθλητικοί εισαγγελείς να μείνουν πιστοί στον όρκο τους, πρέπει να αξιοποιήσουν αυτά που θα πω.

Εγώ επιστρέφω στον Μαρινάκη ακριβώς αυτά που είπε για μένα και θα καταλάβετε όλοι ποιοι είναι τα σκουπίδια, ποιοι πρέπει να απομονωθούν και ποιοι πρέπει να πάνε φυλακή. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτή την εγκληματική οργάνωση, αυτή τη χούντα».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε στα περιστατικά του 2010 μετά τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός και στην υπόθεση των γνωστών κασετών που είχαν υποκλαπεί παράνομα και στις οποίες φέρεται να ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακολούθως πρόσθεσε: “Πριν δώσω τότε την συνέντευξη Τύπου για να αποκαλύψω τις κασέτες, μου ζήτησε ο Σαλονίκης, πρώην συνεργάτης του Κόκκαλη, μια συνάντηση. Συναντηθήκαμε σε δημόσιο χώρο. Μου ζήτησε χάρη, να ματαιώσω τη συνέντευξη Τύπου που θα έδινα για τα cd. Μου είπε να τη ματαιώσω και να πάμε να βρούμε τον Μαρινάκη και έτσι θα τελειώσουν οι ταλαιπωρίες μου με την Παναχαϊκή. Αλλά εγώ ραγιάς δεν υπήρξα ποτέ. Δεν δέχτηκα. Και την έδωσα κανονικά τη συνέντευξη Τύπου. Λίγη ώρα μετά ο κοριός υποκλέπτει τη γνωστή συνομιλία Τσακογιάννη-Πιλάβιου».

Στο σημείο εκείνο, παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, που ανέφερε τα εξής:

«Αθλιότητες ενός μυθομανή είναι αυτά. Είναι νομικές κρίσεις. Όχι πραγματικά περιστατικά. Επιτρέπετε στην εκπομπή σας να συνεχίζει να προβάλει παράνομες υποκλοπές. Μετά τις κασέτες, η Παναχαϊκή έκανε δέκα σερί νίκες, με αποβολές για τους αντιπάλους και πέναλτι σε κάθε αγώνα. Ούτε η Μπαρτσελόνα δεν το κάνει αυτό. Κατέστρεψαν οικογένειες, καταστρατήγησαν το τεκμήριο της αθωότητας. Και να μην γελάει η μαϊμού εκεί πέρα. Στημένα όλα με τον Μπιτσαξή ήταν. Δεν υπάρχουν κασέτες. Είναι παράνομες αυτές. Ούτε αυτές της ΕΥΠ είναι νόμιμες. Ο Πατέρας με τον Κούγια τις απομαγνητοφώνησαν. Να βγει η εισαγγελέας η Παπανδρέου και να πει ποιος απομαγνητοφώνησε τα cd της ΕΥΠ. Ένα φιάσκο είναι, καταπάτησαν τους νόμους».

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε: “Όταν ήρθε ο υποβιβασμός της Παναχαϊκής για την υπόθεση με την Χερσόνησο, μίλησα με τον Πιλάβιο και συναντηθήκαμε. Μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μου είπε ότι μόνο ο Μαρινάκης μπορεί να σώσει την Παναχαϊκή. Τελικά αφαιρέθηκαν βαθμοί και εγώ αθωώθηκα. Σκοπός τους ήταν να με ακυρώσουν ως μοναδικό μάρτυρα της υπόθεσης των στημένων αγώνων”.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι θα επανέλθει την επόμενη εβδομάδα για να πει ακόμη περισσότερα. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι στην αρχή της εκπομπής, αποκαλύφθηκε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε στείλει εξώδικο να μην αναφερθεί το όνομα του. Στο ίδιο εξώδικο, τονίζεται πως οι Αλαφούζος και Θωμαϊδης εκβιάζουν τον Μαρινάκη με σκοπό να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος, με τη συμμετοχή του Αλέξη Κούγια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε