Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα επίθεση Παναθηναϊκού σε Ολυμπιακό:“Θα έπρεπε να ήταν φυλακή”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Συνέχεια στην κόντρα των “αιωνίων” έδωσε με ανακοίνωσε που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαντώντας στις αιχμές που άφησαν νωρίτερα οι “ερυθρόλευκοι”.

Η διαιτησία στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακού στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει η πρώτη “μάχη” των αιωνίων.

Η “Παναθηναϊκή Συμμαχία” με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε λόγο για μικροχειρουργική διαιτησία ενώ κάλεσε τον Ολυμπιακό να σταματήσει τη μαύρη προπαγάνδα.

Από την πλευρά της η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ απάντησε τονίζοντας πως οι “πράσινοι” ψάχνουν από τώρα άλλοθι, ενώ για την διαιτησία αναφέρεται πως στον συγκεκριμένο αγώνα ο Παναθηναϊκός, κατά γενική ομολογία ευνοήθηκε.

Η συνέχεια δόθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Άνθρωποι που ενέχονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και κανονικά θα έπρεπε να έχουν ήδη απολογηθεί, παραπεμφθεί και να είναι στη φυλακή για τις πράξεις τους δεν μπορούν να μιλούν για θεσμούς, κύρος και αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουν πολλάκις αλλοιώσει τη θεσμική του λειτουργία, έχουν καταρρακώσει το κύρος του και έχουν προσβάλλει την αξιοπιστία του.

Το γεγονός πως η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν ακολουθεί τον ίδιο δρόμο δεν σημαίνει πως θα μείνει απαθής για να τον στρώνουν όπως θέλουν.

Τέλος για να μην πιάνεται αδιάβαστη η πάντα ευαίσθητη σε ζητήματα δικαιοσύνης και θεσμών ΠΑΕ Ολυμπιακός καλό είναι να έχει υπόψη της πως η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» δεν είναι εξωθεσμικός παράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε