Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα “πυρά” Κρόιφ κατά Μουρίνιο

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε αυτή τη φορά πως η συμπεριφορά του Πορτογάλου δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή από μία ομάδας σαν την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πραγματικότητα δεν μπορείς να αποδόσεις ευθύνες στον Μουρίνιο καθώς ξέρουμε πως κάνει τέτοιου είδους πράγματα. Η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και αυτός που πρέπει να ερωτηθεί για την απόφαση αυτή (σσ της πρόσληψης του Μουρίνιο) είναι ο πρόεδρος της. Έπρεπε να έχει δει πως έρχεται αυτό”, τόνισε αρχικά ο Γιόχαν Κρόιφ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο Γκουαρδιόλα στον Μουρίνιο.
 
Πραγματικά είναι ντροπή για τον Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκε στη διαδικασία να απαντά στα σχόλια του Μουρίνιο. Δεν έπρεπε να το έχει κάνει αυτό, αλλά δεν μπορούσε και διαφορετικά.

Αντιλαμβάνομαι την επιλογή του να εμπλακεί σε αυτά σχετικά με την επιρροή των διαιτητών, ειδικά από την στιγμή που κανένας από την ομάδα δεν απάντησε στα σχόλια. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα απέτυχε να απαντήσει στο Μουρίνιο”, κατέληξε ο Κρόιφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε