Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νέα σοβαρά επεισόδια στην Πόλη μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού(ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Η… βλακεία δεν ξαποσταίνει ούτε μία μέρα! Επεισόδια και τραυματισμοί στο πάρκινγκ του “Σινάν Ερντέμ” μετά από επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού σε πούλμαν φίλων του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των “ερυθρολεύκων” κατήγγειλαν ότι εκλάπησαν πολλά από τα εισιτήρια του τελικού, όπως και πανό. Ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τα έξοδα να τα αναλαμβάνουν οι Αγγελόπουλοι.

Αποστολή NewsIt:Το χρονικό των επεισοδίων – Κινδύνευσε η ζωή οπαδού(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Πεδίο…μάχης και η πλατεία Ταξίμ – Συγκρούσεις οπαδών Παναθηναϊκού-Γαλατάσαραϊ (VIDEO)

Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Πόλη συνεχίστηκαν και την Κυριακή.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του μικρού τελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, οπαδοί των “πρασίνων” συγκρούστηκαν με αντίστοιχους του Ολυμπιακού που έφταναν στο γήπεδο.


Μεγάλη ευθύνη για τα γεγονότα έχει η τουρκική αστυνομία αφού ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού, τοποθέτησε ένα με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

ΦΩΤΟ NEWSIT.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Υπεράριθμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που αντιλήφθηκαν την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο σημείο, έκαναν επίθεση και για αρκετή ώρα ο χώρος μετατράπηκε σε αρένα.

ΦΩΤΟ NEWSIT.

Υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί, αλλά ο πιο σοβαρός είναι ένας. Ο οπαδός του Ολυμπιακού έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τα έξοδα να τα αναλαμβάνουν τα αδέρφια Αγγελόπουλοι.

Μάλιστα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού καταγγέλλουν ότι αυτοί του Παναθηναϊκού τους πήραν τα εισιτήρια του τελικού.

Η αστυνομία επενέβη με μεγάλη καθυστέρηση και κατάφερε να δώσει τέλος στις μάχες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε