Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέες προτάσεις για ΑΕΚ – Πάει Ντουμπάι ο Αδαμίδης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποκάλυψε στη Γ.Σ. Της ομάδας ότι την Πέμπτη θα πάει στο Ντουμπάι για απευθείας συνομιλίες με τον επενδυτή. Το ταξίδι αυτό δεν έχει σχέση με την υπόθεση Βλάχου, αλλά με δύο νέες προτάσεις από την Αραβία. Έφερε πρόταση από Έλληνα επενδυτή ο Στράτος.

Μία νέα είδηση, όσον αφορά τα διοικητικά της ΑΕΚ, προέκυψε από την Γενική Συνέλευση της ομάδας την Τετάρτη.

Ο Σταύρος Αδαμιδης, στην τοποθέτησή του, αποκάλυψε ότι έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη ένα ταξίδι με προορισμό το Ντουμπάι, για να διερευνήσει την επιθυμία άλλων δύο προτάσεων που έχει στα χέρια του για επένδυση στην Ένωση.

Αυτό που διευκρίνισε είναι ότι δεν πρέπει να συσχετισθεί το ταξίδι στο Ντουμπάι με την υπόθεση Βλάχου αλλά ότι πρόκειται για δύο νέες προτάσεις.

Οι μέτοχοι ζήτησαν από τον Αδαμίδη να αποκαλύψει κάτι, έστω την εθνικότητα του εντολέα του Γιάννη Βλάχου, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ αρνήθηκε επικαλούμενος την ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Στην συνεδρίαση έδωσε το “παρών” και ο Νίκος Στράτος και ενημέρωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα φέρει πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ από Έλληνα επενδυτή. Πρόκεται για μια εξέλιξη, την οποία περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας και αφορά για μια προσπάθεια που κάνουν παράγοντες που έχουν ασχοληθεί με την ομάδα στο παρελθόν.

Επιπλέον, στη Γενική Συνέλευση η μετοχή ορίστηκε στο 1,2 ευρώ ώστε να υπάρξει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Mετά την ολοκλήρωση τα τακτικής γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ, ο Σταύρος Αδαμίδης έκανε λόγο για τέσσερις προτάσεις ή… εκδηλώσεις ενδιαφέροντος.

Επιστροφές και ατομικό για Βάργκας

Αδαμίδης: Μεγάλη δικαίωση!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε